Украинският президент Владимир Зеленски се появи като холограма по време

...
Украинският президент Владимир Зеленски се появи като холограма по време
Коментари Харесай

Зеленски се появи като холограма на технологично шоу в Париж

Украинският президент Владимир Зеленски се появи като холограма по време конференция в Париж, с цел да потърси помощ от най-големите софтуерни компании.

Пред стотиците присъстващи на комерсиалното ревю VivaTech, украинският президент се яви като воин от Star Wars и предложи на софтуерните компании " неповторимия късмет да възстановят Украйна като цифрова народна власт ".

Той изиска помощ – метода, по който Съединените щати помогнаха на съдружниците си по време на Втората международна война. Става дума за помощ без възнаграждение или с отсрочено заплащане, само че с разбирането, че хардуерът ще бъде върнат.

„ Необичайно е президентите или държавните ръководители да употребяват холограма, с цел да се обръщат към хората, само че това не е единствената връзка с Междузвездни войни, която прилагаме на процедура “, сподели той.

„ Ние ще победим империята “, сподели той, оприличавайки съветските сили с врага в „ Междузвездни войни “.

Зеленски обаяви, че през идващите седмици на конференция в Швейцария, държавното управление ще изложи спецификата на проект, който има за цел да сътвори цифрово държавно управление.

„ Никоя друга страна в света няма да ви предложи подобен късмет да употребявате най-модерните технологии на държавно равнище “, сподели той.

„ Това е опит, цифрова гражданска война и рационализация на актуалната система по едно и също време.

Украйна употребява интензивно софтуерни решения, до момента в който е във война с Русия - страната събира средства през крипто общности, а Илон Мъск, посредством компанията си Starlinkg, обезпечава инфраструктурата за сателитните и интернет услуги.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР