Украинските Сили за специални операции (ССО) са унищожили бойна група

...
Украинските Сили за специални операции (ССО) са унищожили бойна група
Коментари Харесай

Украинските Сили за специални операции са унищожили руска бойна част и са взели пленници

Украинските Сили за специфични интервенции (ССО) са унищожили бойна група от съветски нашественици по южното направление на бойните дейности и са взели военнопленници, заяви командването на специфичните сили, представено от БТА.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11299
Командването на ССО е популяризирало видеоматериал, който наблюдава сполучливата интервенция, в обществената мрежа " Facebook ". Според известията врагът е бил засечен в съответна зона с помощта на положителното разузнаване.

" Когато чиновниците на ССО наближиха местоположението на врага, откриха огън. Руснаците не можаха да противодействат и бяха принудени да преминат в оттегляне ", гласи изказването на командването. Веднъж поели самодейността, бойците от специфичните сили са почнали маневри и са блокирали бягството на врага. На съветските нашественици е било препоръчано да се предадат. Двама от тях са се съгласили, останалите са били унищожени, прибавя Укринформ.

Военнопленниците са наказани съветски жители, на които е било обещана анулация на присъдата, в случай че убиват украинци, отбелязва организацията.

Както бе обявено от украинското министерство на защитата, въоръжените сили на Украйна напредват на юг последователно, само че праволинейно.

Междувременно във краткотрайно окупирания Мелитопол в Запорожка област най-малко четирима руснаци са били открити мъртви, прибавя Укринформ, като цитира кмета на града Иван Фьодоров.

" През миналата седмица най-малко четирима съветски военнослужещи бяха открити мъртви в разнообразни елементи на Мелитопол, като техните тела бяха разчленени. Това е знак, че съпротивата във краткотрайно окупираните територии не отслабва ", означи Фьодоров. Той уточни още, че врагът понася обилни загуби по запорожкото направление, което било видно от потребността в съветските елементи от огромно количество кръв за преливане.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР