Украинските националисти стрелят по нашите позиции с немска гаубица Panzerhaubitze

...
Украинските националисти стрелят по нашите позиции с немска гаубица Panzerhaubitze
Коментари Харесай

Защо Москва започна операцията в Украйна? Биологично оръжие, планове за нахлуване в Русия и минската лъжа

Украинските националисти стрелят по нашите позиции с немска гаубица Panzerhaubitze 2000. НАТО прилежно доставя на Неделимата оръжие, пробвайки се да затегне спора
Автор: Владимир Демченко,  Следвайте " Гласове " в 

Появиха се обстоятелства, които потвърждават, че Русия не е трябвало да се бави
Ако до наскоро някой към момента се е съмнявал в нуждата от спецоперацията за отбрана на Донбас, то през днешния ден се изясниха доста неща. Появиха се обстоятелства, които удостоверяват: били са нужни крайни ограничения. И е трябвало да няма бавене.
1. Украйна е желала да нападне първа

Когато Владимир Путин разгласи признаването на ДНР и ЛНР, украинската артилерия към този момент навсякъде обстрелваше градовете и позициите на опълченците. Това е била артилерийска подготовка преди настъплението. Жени, старци и деца от Донецк са се евакуирали във вътрешността в Русия. Ако не беше спецоперацията, боевете без друго щяха да стартират, само че на наша територия.
Да, тъкмо по този начин. Под Авдеевка съветските специфични отряди са намерили карта, бележките по която еднопосочно свидетелстват за проектите на ВСУ да нападат Таганрог и даже Ростов на Дон. Върху кои други територии са се простирали апетитите на бойците на Неделимата, можем единствено да гадаем. Още при започване на 2000-те години, доста преди Майдана, измежду украинските националисти са известни разсъжденията, че целия съветски Юг, в това число Кубан и Ставропол, би трябвало да е украински. Изглежда днешната украинска власт споделя тези апетити.
2. Миниските съглашения са машинация
Украйна не е считала да се договаря за ориста на Донбас нито с Русия, нито с който и да било. Целият мински преговорен развой е бил просто метод да се завоюва време за подготовка за война. След началото на спецоперацията маските бяха свалени. И Порошенко, и Зеленски и фрау Меркел с мосю Оланд обществено признаха: всички тези нормандски формати са били нужни, единствено с цел да се завоюва време и да се даде на Киев опция да се въоръжи. А нали споразуменията бяха одобрени от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации...

Владимир Путин: Русия беше заинтригувана от реализирането на Минските съглашения
3. Американските биолаборатории
В ръцете на съветски военни са попаднали документи, свидетелстващи, че на територията на Украйна работят повече от трийсет секрети биолаборатории. Заместник-държавният секретар на Съединени американски щати Виктория Нюланд удостовери: лабораториите съществуват. Тя доста се безпокоеше, че материали от проучванията могат да попаднат в ръцете на наши военни.
Руски специалисти са провели следствие. И началникът на войските за радиационна, химическа и биологическа отбрана на Русия генерал-лейтенант Игор Кирилов заяви: Пентагонът е считал да сътвори съставни елементи за биологично оръжие и да го изпита върху популацията на Украйна и други прилежащи на Русия страни.
За образец служат опити, свързани с ХИВ-вируса, които са се провеждали от американски експерти на територията на Украйна от 2019 година, сподели генералът.

От министерство на защитата на Русия разкриха детайлности за разполагането на американски биолаборатории в Украйна
Цялата тази гнусота рано или късно щеше да се окаже на наша територия. А в Съединени американски щати просто биха вдигнали ръце: нищо не сме видели, нищо не знаем...
4. Западът ръководи Киев
През последните месеци се разсеяха всички подозрения по отношение на това с кого се сражаваме. Не с Украйна, а в Украйна. С помощта на Неделимата Западът се пробва оптимално да отслаби Русия. А при удобен за тях сюжет – да я победи. Анти-руските наказания и разсъжденията, че нашата страна би трябвало да престане да съществува в настоящия си тип, доставките на танкове и тежко въоръжение, даването на сателитно разузнаване, взривяването на Северен поток, западните наемници на фронтовата линия, сриването на договарянията и благословията на Украйна да води война до последния украинец – всичко това има една цел и тя е Русия да бъде сложена на колене.
Буквално преди дни генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг съобщи, че за алианса военните дейности са почнали още в 2014 година.
„ В реалност, от 2014 година НАТО внедри най-голямото подсилване на груповата защита от едно потомство насам “, сподели Столтенберг на конференция в Брюксел. „ Това е най-голямото адаптиране на Алианса, въвеждане на нараснала подготвеност на силите ни, усилване на източния фланг, увеличение броя на ученията. “
Осем години НАТО по всевъзможен метод се стараеше да усвои Украйна във военно отношение, да се добере по-близко до нашите граници. Ако спецоперацията не беше почнала по-рано, щеше да се наложи тя да стартира в този момент. Но щеше да е още по-трудно да се спре напредването на Североатлантическия алианс.
5. Желание да се раздели страната
За времето на спецоперацията украинският и западният елити нееднократно „ осветяваха “ проектите си за „ устройството “ на победена Русия. Да вземем да вземем за пример по този начин наречената „ карта на Буданов “, в която началникът на украинското разузнаване Кирил Буданов дава визията си за териториалната делба след успеха на Украйна. На тази карта от Русия е останало неголямо парченце в европейската част. Урал и Сибир би трябвало да станат Централно-азиатска република, а целият Далечен Изток да отиде при Китай.
 

„ Карта на Буданов “. Киев и неговите съдружници мечтаят да раздерат Русия на късчета
Според тези проекти Украйна си връща Крим и Донбас и отива даже по-далеч. На Запад от дълго време мечтаят да трансфорат страната ни в пъзел от феодални княжества, тъй че „ картата на Буданов “ евентуално доста им е била по сърце. Напомпването на Украйна с оръжие и поддържането на нападателните ѝ попълзновения могат да се смятат за стадий от реализацията на този проект.
6. Превръщане в Анти-Русия
Отношенията сред Русия и Украйна след 2014 година несъмнено не се отличаваха с топлина. Но множеството от нас едвам след началото на спецоперацията схванаха доколко за тези осем анти-руски години се е изменило съзнанието на жителите на Украйна. В детските градини на утринната ведрина на децата са пеели песнички за ликвидиране на „ москалите “, младежи са се записвали в нацистки батальони и са си правили нацистки татуировки. Сваляне на руски монументи, прослава на Бандера и други нечовеци-убийци... Стълкновението на Русия с ТАКАВА Украйна е било неизбежно. А в случай че не може да се избегне сбиването, то, както треньорите по ръкопашен пердах учат новаците, би трябвало да започнеш първи.
 

 
 

Нацистка символика, портрети на Хитлер – татуировките на украинските бойци ясно приказват за техните идеали
Мечтата за атомна бомба
През февруари предходната година Зеленски се изрече на Конференцията за сигурност в Мюнхен. И загатна, че може да върне на Украйна статута на нуклеарна страна. Няколко месеца по-късно ВСУ се пробваха да провеждат провокация с по този начин наречената „ мръсна “ бомба – в нея има нуклеарни съставни елементи. А наскоро екс-командващият сухопътните войски на Полша, ген. Валдемар Скшичак, позволи, че Украйна към този момент има нуклеарно оръжие. Може би има нещо, което не знаем по този въпрос?
А по какъв начин ви се коства най-новата наклонност: ВСУ хвърля по нашите позиции дронове с контейнери с химическо наличие, а Западът не си мърда даже пръста.
Нима трябваше да чакаме, до момента в който Зеленски премине от думи към каузи? Заемайки изчакваща позиция, ние бихме рискували да получим една враждебна към Русия страна, разполагаща с нуклеарно, химическо и биологично оръжие, която също така буйно се стреми към НАТО.

Източник: 
Превод за " Гласове ": Екатерина Грънчарова
 
 
 
 
26 Фев 20231425 Фев 2023581024 Фев 2023675624 Фев 2023675423 Фев 2023986821 Фев 20234697КоментариСигналиста26 Фев 2023 8:31ч.
И още: разпадът на Русия ще повлече след себе си десетки местни войни и войнички, които са си чиста облага за стопанската система на " запада ". Заграбване на неизчерпаемите съветски естествени благосъстояния посредством марионетни държавни управления. Сега и дебилите схванаха, че тая няма да я бъде. Абе вие помните ли, че преди 20-25 години и Пасито обикаляше малките екрани с една такава карта на " разпадната " Русия?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Помним, помним,26 Фев 2023 8:59ч.
освен това лицето, известно като " майната му... ", продължава подмолно да дърпа доста конци във външната политика. Очевидно заради свързаността му с най-агресивни външни за страната ни русофобски кръгове не можем да се отървем от него.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати той още ли е съветник26 Фев 2023 12:16ч.
на Президента?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Райничка Цветкова26 Фев 2023 12:26ч.
Помним, несъмнено. Тогава бях на 33 години, в този момент съм на съвсем 65.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ха ха,26 Фев 2023 13:48ч.
Шегобиец.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ретранслатора26 Фев 2023 8:34ч.
Всичко това се знае, само че и в други прилежащи на РФ страни съществуват биолаборатории. Така да вземем за пример по-време на намесата на РФ в Казахстан бе изработен опит за надзор от руснаците върху тамошните биолаборатории, само че Токаев не разреши. Има и лаборатории в Армения, Грузия и други страни. Дори и в България има подозрения за съществуването им?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Никакви подозрения няма за България26 Фев 2023 9:48ч.
Една от тях е във Военна Болница. Има още няколко. Помните ли, лекето Кирил Петков, по какъв начин преди да оглавят държавното управление обясняваше за едни " страхотни ", " пъклен готини " старТЪПИ, които щели да организират " генетични изследвания " и събират, класифицират и изпращат информация за това, където би трябвало и това било ужасно за бизнеса. Това проличава и по друго. Идете и си направете кръвни проучвания. Ако е в една от най-популярните частни лаборатории, преди да ви боцнат ви дават да подпишете едно документче с авансово напечатан текст и са организирали нещата по този начин, че да нямате опция да го прочетете целия. Аз въпреки всичко съумях да видя един от пасажите, в който се споделя, че се съгласявам част от взетия " биологичен материал " да бъде употребен за генетични проучвания /или нещо от този жанр, изтъквам по памет/. Това значи, че даже и целият народ да се вдигне и да измете продажната ни фашистка върхушка, окупирала властта и държавните институции, заедно със западните и ментори, тук е заложена същинска бомба със закъснител. Те ще бъдат изметени, само че биологичното оръжие ще бъде задействано и ще нанесе големи вреди на популацията. Така работят западняците. Така са работили и преди. А за изтънчения им цинизъм, да упрекват други страни в потреблението на химическо и биологическо оръжие, каквото те от дълго време нямат, няма смисъл да приказваме. Това си е очеизваден факт. За страдание, Организация на обединените нации от дълго време е превърната в щатен чиновник на държавния департамент на Съединени американски щати и ролята и на процедура за контролиране на взаимоотношенията в света са отстранени. Ситуацията у нас е извънредно рискова. Нищо, че видимо живота си тече и всичко е спокойно и безшумно. Телевизиите ви занимават с всякакви капки, с всякакви готварски предписания, с просташки смехории и комедии, с американски филми, в които от ноември, доникъде на юли идната година чувате до погнуса фразата " радостна Коледа " или няколко други, повтаряни в друг ред и най-честите от които са: " разкарай се, гъз ", " майната ти ", " да го духаш ", " копеле ". Това е действителността, наречена " цивилизационен избор ".
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати С Т А Л И Н26 Фев 2023 9:33ч.
Да не забравяме, че в това време се готвеше нахлуване и на Беларус. Лукашенко: " А я сейчас вам покажу, откуда на Беларусь готовилось нахлуване... "...............................................................> > > https://www.youtube.com/watch?v=D6pzgJp-fFU
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Стефан26 Фев 2023 10:15ч.
Авторът не написа нещо доста значително. Нападението на Украйна над ДНР и ЛНР е изпреварено с два дни от съветското нахлуване. БЯХА НАМЕРЕНИ ОФИЦИАЛНИ УКРАИНСКИ КАРТИ С ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ НА НАПАДЕНИЕТО. Ако Русия не бе влезнала то към 14 000 жертви там щяха да се прибавят още хиляди. Украйна към този момент бе подготвила лагери /разбирай концлагери/ за всички рускоговорящи и бе основана организация за самостоятелна преценка на всеки човек за " Украинскост ". ПРИ ЗАВЗЕМАНЕТО ОТ УКРАИНСКИТЕ ВОЙСКИ НА НЯКОИ СЕЛА БЯХА ПРОВЕРЯВАНИ ТЕЛЕФОНИТЕ НА ХОРАТА И АКО ТАМ съдебна експертиза ОКАЖЕШЕ РУСКИ НОМЕР ЗАПОЧВАХА РАЗПИТИ И РЕПРЕСИИ. В Украйна 500 индивида са съдени за държавна измяна, а 1 200 се проверяват за такава по публични данни. Че режима е фашистки демонстрира и следния факт. Украинските управляващи публично оповестиха,че от библиотеките са взети и претопени 19 милиона книги, от които 11 милиона на съветски език. ОСТАНАЛИТЕ СА НА УКРАИНСКИ, ПРЕДИМНО ЗА 2-ТА СВЕТОВНА ВОЙНА. Това бе показано и в репортаж на американската телевизия АВС нюз, само че у нас това даже не се загатна.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Минчо26 Фев 2023 11:06ч.
Не вервайте на тази агитация, на тез пошли съчинениея, това не са пречините, дори ич не са!! Аз се информисвам от верните медии, значи, основната пречина за Войната са " студените очи " на Путин.. Башка, дето имал 2 милиарда $ суха пара, само че мечтаел да има 200.. После.... доста комплексиран бил,заради растежа си, гняв го било, че му казвали Жужо.. Пък и като ученик на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), са го учили единствено на неприятни неща.. Друга пречина за войната са съветските генерали, пращали войничета да обират бяла и черна украинска техника за генералските дачи, защото в Русия имало недостиг на съдомиялни, унитази и тостери и други... Ама единствено това да беше..... " Рускйй мир ", не си седял в блатата, ами нападал " турецки мир ", шведски мир ", французки мир ", " полския мир ", " немецкия мир "... Искал да изяде и " индййския мир " но Албиона го избавил...,,,,,,,Мир -демек свят...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Василева26 Фев 2023 11:08ч.
За мен е по скоро забавен въпросът за какво Русия не се намеси още 2014-та. Осем години по късно са дълъг интервал.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Минчо26 Фев 2023 11:19ч.
Василева, и ти ли при Жужо, подпалвачко /а/на война???????
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бай Тръмп26 Фев 2023 11:25ч.
2014 -та Русия още нямаше задоволителен стопански и боен запас. За наше благополучие западняците изтърваха момента и в този момент гонят михаля.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Байо, ми то тогава излиза,26 Фев 2023 12:29ч.
че Минските договорености са били нужни и за двете страни, м?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бай Тръмп26 Фев 2023 13:34ч.
С тази разлика, че едните се готвят целеустремено за война и са протакали, до момента в който Русия е мислела само за своята национална сигурност. Осем години Путин ги увещава двете страни по контракта, главно Украйна, да го извършват, но не. Как беше приказката? Като не щеш мира, на ти брадва!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Василева26 Фев 2023 14:45ч.
Минчо, от събраната информация до момента (аз чета 80% от така наречен англосаксонски медии - само че дефинирани от леволибералите като десни и прочие глупости) стигам до извода че през 2014 по скоро Украйна е почнала силови военни дейности против съветско езичните в Донбас. Да не приказваме за лабораториите за биолог. оръжие в съседство. Следователно Путин или който и да е на Русия е просрочен.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Василева26 Фев 2023 14:55ч.
И друго допълнение- Да ви призная - на мен и двете народи не са ми симпатични. Всеки от тях подава дезинформация по отношение на военните 'успехи' (може би е разбираемо). Но в тази ситуация с Украйна - аз се чудя на управлението на тази страна - да почнеш война със страна нуклеарна мощ, милионна войска и да не търсят метод за спокойно споразумяване, и опазване на територията си - първоначално. И на всичко от горната страна да считат че ще победят - би трябвало да са специфичен случай на улавост. Сега към този момент е късно - руснаците в никакъв случай няма да правят отстъпка това което са взели.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съветски " избавител " 26 Фев 2023 16:28ч.
но вЕрно ли, че Украйна почнала война с Рашистка Фашагия? И задачата й била да завладее Кремль? За да спре войната, РФ трбва да се изнесе от земите на Украйна, които е признала публично за украински през 1991год. Това е разбирането за победа на Украйна. А до момента има най-малко 50 теории какви са задачите и какво да се схваща за победа на Рашистка Фашагия над Украйна, и непрестанно се прибавят нови. Прилича ми на куче, което си гони опашката и се върти в кръг...и естествено, няма случай куче да си хване опашката.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Хелиоцентрик26 Фев 2023 11:36ч.
Човешкият тип е извънредно хелиоцентрично:))) ориентиран когато става дума да си формулираш, изкажеш и преследваш ползите! Интереси от всевъзможен тип - като се почне от персоналните (битовите) на обособеното лице, та се стигне до груповите, стратегическите на група страни. Да, обаче насочването на целия ти човешки запас само и единствено към личния интерес е ГАРАНЦИЯ за пораждане на напрежение, недоразумения и още по-лошо, та като се стигне компактно до война, в това число международна. Аз не желая, ние не желаеме борби и войни и затова би трябвало да демонстрираме най-малко минимално изпитание да гледаме истината в лицето! Другите също имат ползи! Няма ние да се грижим за ползите на другите, само че не би трябвало да изпускаме из внимание, че те съществуват! Много съм сюрпризиран, че създателят на публикацията е прескочил едно извънредно значимо събитие, което постави драматичен, евентуално даже съдбоносен отпечатък върху сегашните събития. Според Протокола (меморандума) от Будапеща от 1994 година, Украйна съобщи нуклеарни оръжия от нейната територия, разгласи неядрен статут, против гарантиране на сигурността и. Фобите, които са най-малко малко по-просветени (крайно рядко срещано явление), постоянно показват това като най-голямото директно нарушаване на поети задължения от страна на РФ. Ами в случай че се окаже, че приказките на поляците не са празни приказки и Украйна фактически е взела скритом и скрито курс към ново нуклеарно и биологично въоръжаване. Извинявайте, само че фактът че биологичните оръжия не са посочени в Меморандума НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НИКАКЪВ АРГУМЕНТ в случай че те са били ориентирани с/у врага. Пълният педантизъм е единствено за цялостни идиоти, а не е добре да виждаш в съперника си цялостен глупак. Още нещо - Ами в случай че фактически дружно с планирането на Майдана е имало проекти Крим да стане стратегическа база на непознат флот, а съветският да бъде изпъден от Черно море?! Не забравяйте какво бяха подготвили и на Турция 2016 година, което може косвено да се гледа като доказателство, че някой прекомерно евентуално е имал желание тотално да смени статута на Черно море и договорът от Монтрьо към този момент да не се извършва! Защо би желал да го направи?! Гледайте взаимосвързаност и логическата нишка в събитията. Всичко това някой евентуално е възнамерявал да се случи безусловно в НАШИЯ ДОМ - Черно море е и наш дом! И отново да попитам и отново мислете и си отговорете на въпроса - ние желаеме ли война?! На нас персонално ЗА КАКВО НИ Е ВОЙНАТА?! Какво я постанова, какъв проблем ще си РЕШИМ ние! А оня - другият, сътрудникът - по какъв начин стоят при него нещата?! Той за какво бута нещата към война? Той има ли някакви проблеми, които би решил с война?! Нашите и неговите ползи идентични ли са?! Ей, мислете, хей бъдете хелиоцентрици, по дяволите! А в този момент да се върнем на оня миг, който не открих на никое място в текста, само че е сърцевинен. През 2019 година Украйна промени Конституцията си записа вътре, че взема курс и слага като стратегическа цел ЧЛЕНСТВО В НАТО и участие в Европейски Съюз. Всичко това беше съпроводено с лудо въоръжаване, реорганизиране на армията, пълнене на страната с инструктори, плановици, стратези и каквото се сетите. Резултатът е реализиран - това най-малко го виждаме и доказателствата са безспорни - в Украйна е свършена доста добра работа. Добра за в миналото, но нас това по какъв начин ни употребява, като сме на фронта?! Когато всичко това се случва на портата ти - какво се чака да мислиш, да решаваш и да правиш?! Аз отговор не желая и не чакам, дано всеки остане самичък със себе си и да си зададе огромните въпроси. Просто съм пропуснал, само че апелирам единствено за информация - Мексико има ли напъни за преобразяване в нуклеарна мощ, развива ли биологични оръжия, напъва ли да стане член на ОДКС, строи ли отбранителни линии? Дори и да приемем, че съм цялостен глупак, че всичко това е реалност, а пък аз като глупак съм го пропуснал, каква е връзката с нас? Има ли нещо общо с украинския сбучай и каква се чака да е позицията ни?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати цялостен бунак26 Фев 2023 12:37ч.
Пропуснал-непропуснал, ние 1. Трябва да НЕ одобряваме еврото, нито в този момент, нито по-късно. 2. Трябва да си отвяряме очите на 4 кого избираме в Народно събрание. 3. Три-морската синергия за нас е несъвместима с живота. 4. Информирайте се от https://www.zerohedge.com/.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати " Има ли нещо общо с украинския сбучай и каква се чака да е позицията ни?! " 26 Фев 2023 12:43ч.
Има - Буча. Както се споделя, техническата неточност е вярна. Украйна (и по-точно назначеното й ръководство) най.цинично си предложи услугите на Империята на лъжата.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати светът не стартира, само че всеки път би трябвало да приключва с обработката на субекта26 Фев 2023 12:50ч.
А другояче: на упоритата податливост за конститутивна апрезентация на Другия в качеството си на близък, респ. индивид на собствен автентичен и нередуцируем опит, следва да се противопоставяме с еже-моментно издействане на синтез на аперцепцията - всяко аналитично раздробяване на сходен синтез трансформира близък в действителна и от време на време непреодолима бариера.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Не се е намесила,26 Фев 2023 11:37ч.
тъй като е считала, че украинците са приятелски народ и не е предполагала по този начин да се настроят от американците против страната им. Затова и до последно им оставяше опция нещата да се оправят с договаряния. Но очевидно ДНКто на украинците не е доста читаво и на тях изобщо не би трябвало да се има вяра за нищо.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати За това сами са си отговорни!26 Фев 2023 12:04ч.
Путин ги наричаше до последно сътрудници, нека към този момент да е престанал, но не съм сигурна. Когато украинците плюха на Минските и по тази причина постановяваха все нови и нови наказания не на Украйна, а на Русия, Путин мрънкаше, че е озабочен. Всекиму беше ясно, че Минските са алабала, маневри за печелене на време, а той чак в този момент се прави на сюрпризиран и афектиран, когато Меркелицата го разгласи в прав текст. Чак в този момент схванал за антируската агитация в Украйна и за антируските настроения там. Разузнаване нямат ли, Украйна през море ли е? И най-после клопката, дето му бяха заложили, взе, че щракна! Това е тъжната истина! Аз излаз от тая обстановка не виждам. Дано да се неистина, но едва ли!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати не учи ученого!26 Фев 2023 12:44ч.
Ти, душе, правист ли си, политик ли си, военачалник ли? Или шпионин? Че да казваш - хак им е, като не послушаха здравият МИ разсъдък... Отстрани е доста елементарно. Иди се пребори с Боря Гребенщиков, Алла Погачева и останалите комплексари-трубадури... Ние тук с едни марионетки не можемЕ да се справимЕ, даже не знаем къде в България настаниха украинските биолаборатории, че и ум ще даваме.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Райничка Цветкова26 Фев 2023 12:42ч.
Русия е доброжелателна и до последно вярваше и се надяваше разсъдъкът да надделее. Защото войната не е нещо хубаво. Русия даде 26 милиона човешки жертви във ВСВ. Когато си минал през тази месомелачка надали си фен на войната и гледаш на нея като спорт. Русия беше принудена от събитията. Нееднократно Путин повдигаше въпроса за границите за сигурност. Всички западни водачи се подсмихваха и не взеха думите му на съществено. Оказа се че интернационалното право е такова единствено когато е преференциално за Съединени американски щати. Организация на обединените нации е една бутафорна организация обслужваща главно Държавния департамент на Съединени американски щати. Какъв избор беше оставен на Русия???
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Организация на обединените нации, както и СЗО26 Фев 2023 12:50ч.
са основани от тъй наречените Дълбока Държава. Какво ви приказва фактът, че Дейвид Рокефелер е дарил терена и $$ за постройката на Организация на обединените нации? Който заплаща, той поръчва музиката.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Миниските съглашения са измама26 Фев 2023 13:12ч.
И нито дума, че търгашът Путин продаде Мариупол на украинския татарин-олигарх през 2014 година?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Миниските съглашения са измама26 Фев 2023 13:14ч.
И нито дума, че търгашът Путин продаде Мариупол на украинския татарин-олигарх Ринат Ахметов през 2014 година?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Руснаците потвърдиха, че са опасност за международния мир26 Фев 2023 16:07ч.
Все повече се увещавам, че разпадането на Русия е по-добрият вид за бъдещето на човечеството, в сравнение с запазването й в сегашните й граници. Особено значимо е кремълските управници да бъдат лишени от контрола върху естествените запаси на голямата територия. Западът съумя да разпадне Съюз на съветските социалистически републики и да отдели Украйна от Русия. Разпадането на РФ и установяването на надзор върху ресурсите й е изцяло постижима задача.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани23 Фев 2023121207 Фев 2023173626 Фев 2023325418 Фев 20231278
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР