Украинските бежанци трябва час по-скоро да бъдат интегрирани, заяви министърът

...
Украинските бежанци трябва час по-скоро да бъдат интегрирани, заяви министърът
Коментари Харесай

Проданов: Украинските бежанци трябва да влязат на пазара на труда и да живеят като всички останали -

Украинските бежанци би трябвало час по-скоро да бъдат интегрирани, съобщи министърът на туризма Христо Проданов пред публицисти в Народното събрание, където участва за откриването на галерия.

" Те би трябвало да влязат на пазара на труда в България и да живеят като всички останали ", съобщи той.

По думите му бягащите от войната в Украйна до момента не са мизерствали и страната се е отнесла към тях с нужното почитание и отговорност.

Той сподели още, че е " сдържан оптимист " за летния туристически сезон. По думите му двете години пандемия и избухналата война ще повлияят на туризма, а войната ще се отрази на сезона по два метода - индиректно и директно: " Прякото е, тъй като тези, които са по-далеч от войната, считат, че на Черно море е неспокойно, а то не е по този начин, Черно море е една спокойна и сигурна зона. "

Проданов съобщи, че с изключение на рекламните акции за туризъм в България, които се излъчват в 25 страни, на откриването на сезона на 11 юни в Златни пясъци ще предложения целия дипломатически корпус, с цел да може посланиците да се уверят с очите си, че България има какво да предложи и да приканят своите жители да посетят страната ни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР