Украински специалист в областта на информационните технологии поема управлението на

...
Украински специалист в областта на информационните технологии поема управлението на
Коментари Харесай

Денис Юхно е новият изпълнителен директор в DataArt България


Украински експерт в региона на осведомителните технологии поема ръководството на локалното отделение на омпанията за разработка на самостоятелни софтуерни решения DataArt. Денис Юхно заеме мястото на досегашния изпълнителен шеф Виктор Андонов, който се отдръпва от поста, с цел да поеме нови задължения.

Денис Юхно е на 38 година и има богат опит като планов управител, delivery управител и началник на разнообразни екипи. Завършил е Техническия университет в Харков, Украйна и е работил за компании като Luxoft, KPMG, EPAM Systems, Microsoft и други

 Денис Юхно

Негов главен приоритет до края на годината ще бъде развиването на развойния център на DataArt у нас, разрастването на екипа и привличането на висококвалифицирани ИТ експерти, показват от компанията

В българския офис на DataArt има страхотни експерти, с които имах достойнството да работя през последната една година. С новия пост, който поемам, ще се постарая да притеглим още качествени фрагменти и да затвърдим имиджа на компанията като водещ разработчик на самостоятелни софтуерни решения за клиенти от разнообразни промишлености. Продължаваме процеса по наемане, тъй че – всеки, който има предпочитание да работи при нас, дано не се колебае и да кандидатства “, разяснява Денис Юхно.

Развойният център на DataArt у нас бе открит през месец октомври 2016 година, а в световен проект компанията съществува от 1997 година Насам. Организирана като световна мрежа от компании за софтуерни услуги, тя сплотява експертния опит на над 2600 експерти в 20 местоположения в Съединени американски щати, Европа и Латинска Америка.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР