От май тази година дирекция „Архитектура, планиране и изграждане на

...
От май тази година дирекция „Архитектура, планиране и изграждане на
Коментари Харесай

Владислав Димитров е новият директор на „Архитектура, планиране и изграждане на мрежата на Vivacom


От май тази година дирекция „ Архитектура, обмисляне и създаване на мрежата “ на Vivacom има нов шеф. Това е Владислав Димитров, който има над 15-годишен опит в телекомуникациите, а в оператора стартира работа през 2007 година като старши инженер „ Оптимизация и обмисляне на мобилната мрежа “.

През идващите години Димитров минава през разнообразни длъжности в телекома, в това число районен управител и планов началник. Работил е по основни за компанията начинания като промяна на мобилната мрежа и стандартизиране на вътрешните процеси по отношение на най-хубавите интернационалните практики като ITIL и PMP. През последните години заема служба старши управител „ Изграждане на мрежи “.



Владислав Димитров е новият шеф на „ Архитектура, обмисляне и създаване на мрежата “ на Vivacom

Владислав Димитров е магистър в компетентност Телекомуникации от Технически университет - София.

Като шеф на дирекция „ Архитектура, обмисляне и създаване на мрежата “, част от Главна техническа дирекция във VIVACOM, Владислав Димитров ще дава отговор за цялостното софтуерното развиване на компанията.

„ Основен фокус все още са непрекъснатото развиване на мобилния и закрепен широколентов достъп до интернет и интерактивна телевизия, както и подготовката за въвеждането на най-новите информационни технологии- 5G, IoT и други, които ще са мотор за развиването на промишлеността в идващите години “, изясняват от оператора. Според Димитров, основен за триумфа на VIVACOM е прагматичният метод при еволюцията на мрежите. „ Същевременно като един от софтуерните водачи на българския пазар компанията би трябвало да съумява да дава оптималната стойност на потребителите “, изяснява експертът.

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР