Петър Бънков поема длъжността GDC Operations & Service Delivery Manager

...
Петър Бънков поема длъжността GDC Operations & Service Delivery Manager
Коментари Харесай

Experian с нов оперативен мениджър в България


Петър Бънков поема длъжността GDC Operations & Service Delivery Manager в Experian за България. Новата му роля ще изисква от него да бъде връзката сред четирите посоки на Experian у нас – продуктова разработка, разбори, финанси и инженерна поддръжка със заинтригуваните бизнес сътрудници в компанията.

От там допълват, че Назначаването на Бънков е част от тактиката ѝ за развиването на експертност и умения, които да дават отговор на упованията на клиентите в световен проект. През последните две години чиновниците в офиса на компанията в България се усилват с 50%, а наклонността на напредък се чака да бъде продължена с 25-30% в идващите няколко години. Стратегията включва и създаване на благоприятни условия за синергия и продан на познания и опит, което на световно равнище съдържа и основни вложения в прибавянето на нови източници на информация и запас на значими бъдещи начинания.

 Петър Бънков

„ Ще се концентрирам върху подпомагането на по-нататъшното позициониране на Experian в България. Заедно с екипа ще разработим усъвършенствания за оперативния модел и развиване на стратегическите връзки с всички заинтригувани страни “, съобщи Петър Бънков.

Зад гърба си Бънков има над 20 години опит в ръководенето на системи за даване на услуги и отчитането на доходи и разноски за интернационалните IT компании и ръководство на над 400 души по целия свят. 10 години от професионалната си кариера е осъществил в Microsoft. Негово дело е създаването на сполучливия модел за обслужване на клиенти и бизнеса за цялостна поддръжка, който дава услуги за 12 страни в Югоизточна Европа. След това управлява бизнеса за поддръжка на компанията в 24 страни в Централна и Източна Европа. Преди да се причисли към Experian Бънков е бил общоприет управител за Sutherland България, където е управлявал интервенциите по бизнес процесите на EMEA клиенти като Dell, Cisco, McAfee и Allianz.

Междувременно, Experian регистрира 11% растеж на приходите за Европа, Близкия изток и Африка, както и за Азиатско-Тихоокеанския район. Компанията разшири своя B2B бизнес и означи удобни трендове при обслужването на клиенти през последната фискална година.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР