Ваня Манолова, мениджърът на Mastercard за България и Северна Македония,

...
Ваня Манолова, мениджърът на Mastercard за България и Северна Македония,
Коментари Харесай

Кадрови промени в Mastercard за Балканите


 Кадрови промени в Mastercard за Балканите

Ваня Манолова, мениджърът на Mastercard за България и Северна Македония, към този момент поема и пазарите в Косово и Албания. Новото предопределение е обвързвано с смяна в структурата на компанията – клъстърът Балкани ще престане да съществува, а районните пазари ще се преглеждат като част от другите страни в Централна и Източна Европа. Йелена Ристич, ще продължи да е районен управител за Сърбия, Черна гора и Босна и Херцеговина.

Досега длъжността на общоприет управител за Балканите в Mastercard Европа се заемаше от Артур Туремка. След шест години на тази позиция обаче от март 2019 той става старши вицепрезидент на световното комерсиално звено на Mastercard за предплатени карти в Лондон. В тази роля Туремка ще поддържа районните екипи за повишение на ангажираността у потребителите и основаване на резистентен метод към потребителските потребности.

„ България, Северна Македония, Косово и Албания се развиват доста добре във връзка с нововъведенията при финансовите услуги. За нас бъдещето принадлежи на мобилните заплащания и заплащанията, които потребителите могат да вършат в придвижване. Перспективите пред района са отлични, тъй като потребителят е еластичен и позитивно надъхан към новите технологии – това дава ясна индикация за бързото развиване и капацитет на пазарите ни. “, разяснява Ваня Манова.

В новата си роля Манова ще дава отговор за ръководството и развиването на районната бизнес и пазарна тактика в четирите мощно динамични балкански страни. Новото систематизиране нарежда страната ни като стратегически фактор за развиването на компанията в Централна и Източна Европа. По този метод България продължава с развиването си като независим пазар в района. От октомври 2015, Mastercard разшири наличието си на пазара, като партнира с локален снабдител на услуги, с цел да сътвори екип от над 50 чиновници, който поддържа здравословна и възходяща линия на платежния бизнес на компанията.

Кариерата на Ваня Манова в Mastercard започва преди 10 години като Мениджър връзки с клиенти, като през 2016, тя заема позицията на Мениджър за България и Северна Македония. От март 2019, Манова дава отговор за развиването и осъществяването на тактиката на компанията за поощряване на картовите и електронните разплащания в четирите страни, въвеждането на нововъведенията и софтуерните решения на Mastercard, както и за основаването на постоянни партньорства с основни клиенти, с държавния и обществен бранш.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР