Всичко се праща на Лена за одобрение, твърди лидерът на

...
Всичко се праща на Лена за одобрение, твърди лидерът на
Коментари Харесай

Борисов на Цветница: ПП-ДБ фалшифицират документи

Всичко се праща на Лена за утвърждение, твърди водачът на ГЕРБ

ПП-ДБ фалшифицират документи! Всичко се праща на Лена за утвърждение. Денков насърчава Кирил да чупи бутилки. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който през днешния ден е на посещаване в село Рупите, с цел да съди дръвчета с младежи от ГЕРБ, написа epicenter.bg.

И добави: Добре, че Денков не стана министър на образованието. Защото един учител, учен, академични учител да насърчава да се чупят бутилки. Този човек през вчерашния ден ни връща във времето на пердах с пръчки на възпитаници. За какви договаряния приказваме. Никога Петков не е хвърлил бутилка в моя кабинет. Мене ме е позор от този случай, когато изшиба бутилка в кабинета на Росен Желязков. Видяхте разликите сред ГЕРБ и всички останали.

Борисов посочи, че и в този момент работи с Движение за права и свободи, тъй като е демократична партия. " Когато ставаше въпрос за оръжието за Украйна, работихме с тях. Аз оставям за всички врата. Нормално ли е да се насърчава Кирил да чупи бутилки. Самият Петков споделяше пред медиите, че " някакъв Борисов не ми подвига телефона ". Защото аз съм европейски политик. И не желая да я връщам в мутренските години. Няма да ме питат публицистите за парка, по какъв начин оправихме проблемите на туристическия отрасъл. Редовното ръководство идва след постоянни избори ", изясни Борисов.

" Това, което ви оставих - тунелът и мостът, новото е единствено дупки ", изясни той.

" Вие ме стартирате с тази полша дума " сглобка ". Нека стартираме с нещо празнично ", отговори на политически въпрос Борисов.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР