Всички дейности по маркетинга и продажбите на Vivacom ще се

...
Всички дейности по маркетинга и продажбите на Vivacom ще се
Коментари Харесай

Vivacom създаде нова супердирекция, обединява всички търговски дейности


Всички действия по маркетинга и продажбите на Vivacom ще се управляват към този момент от една нова „ Търговска дирекция “, оповестиха от оператора. За началник на новата дирекция е определен Димитрис Лиупис, който в последните 2 години е управлявал звената „ Маркетингови връзки “, „ Дигитален и търговски маркетинг “, „ Продукти и услуги “, „ Клиентско преживяване “ и „ Обслужване на клиенти “ на Vivacom.

Считано от 18 март т.г. основният търговски шеф на оператора Димитрис Лиупис ще дава отговор за ръководството на следните функционалности: „ Маркетингови връзки “, „ Дигитален и търговски маркетинг “, „ Продукти и услуги “, „ Клиентско преживяване “, „ Обслужване на клиенти “, „ Корпоративни продажби “, „ Продажби магазинна мрежа “, „ Продажби на едро “, „ Дилъри “; „ Продажби на радио и ТВ услуги “; „ Планиране, отчитане и разбори “.

За ръководството на всички тези действия компанията ще разчита на богатия 25-годишен опит на Димитрис Лиупис в областта на телекомуникациите. Сред операторите, за които е работил експертът, са TELESTET (част от Telecom Italia Mobile Group), Q-TELECOM (INFOQUEST Group); GLOBUL (Deutsche Telecom Group), NEXTEL Mexico, MTEL (Telecom Austria Group). „ В тях отбелязва редица достижения като шеф на основни функционалности като „ Продукти и услуги “ и „ Маркетинг “.

 Главният търговски шеф на Vivacom Димитрис Лиупис

“На новата си позиция Димитрис Лиупис ще работи за одобряването на позицията на Vivacom като желан снабдител на телекомуникационни услуги както от крайните клиенти, по този начин и от представителите на бизнеса и държавния бранш, прибавят от оператора. - Той има вяра в триумфа на поетата от компанията тактика за предложение на повече наличие и добавена стойност към продуктите и услугите, както и непрекъснато възстановяване на потребителско преживяване. “
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР