Украинецът Ричард Сандрак става известен, когато бе само на 8

...
Украинецът Ричард Сандрак става известен, когато бе само на 8
Коментари Харесай

Вижте как изненадващо се промени съдбата на най-силното момче в света, което стана световна знаменитост преди години


Украинецът Ричард Сандрак става прочут, когато бе единствено на 8 години. Снимките на поразително изглеждащото мускулесто момче обиколиха целия свят. Сега той е на 26 години и в мрежата се появиха негови настоящи и настоящи фотоси. Ричард Сандрак е роден в Украйна през 1992 година. Две години по-късно родителите му са емигрирали в Съединените щати. И откакто синът им станал на три години, те почнали да внушават в него обич към спорта и бойните изкуства.

Момчето почнало да тренира интензивно, да подвига гири, отделяйки на това занятие не по-малко от два часа дневно. Когато Ричард станал на 7 години, му бил нает треньорът Франк Гардин, който провел шоуто " Вярвай или не вярвай ". Скоро, прибързано " напомпаното " момче стартира да се появява в най-известните шоу стратегии в Америка свързани с културизма: " Нощ на първенците ", " Мистър Олимпия ", " Изумрудената купа ", " Г-н Съединени американски щати ", " Арнолд Класик " и доста други. През 2009 година Ричард играе роля във кино лентата " Малкият Херкулес ".



Телевизионните канали спорели между тях кой първи да го предложения в стратегиите си. На 8-годишна възраст почнали да го назовават най-силното дете в света. Когато Ричард бил на 11 години, татко му се оказал в пандиза за три години тъй като биел майка му. Самото момче се обадило в полицията и по-късно спряло да поддържа връзка с татко си. Въпреки това траял да се занимава със спорт до края на учебното заведение. Напоследък в интернет се появиха фотоси на Ричард Сандрак от сегашния миг. Сега той е на 26 години, от напомпаното тяло на спортиста не е останала и диря.



" Вече не подвигам тежести, омръзна ми - споделя бившето най-силно момче. Поддържам физическата си форма с тичане и скейтборд ", споделя той. В момента украинецът работи като каскадьор в шоуто " Waterworld " в парка на Universal Studios в Лос Анджелис, където, съгласно думите му, той бива подпалван и се стреля по него по пет пъти дневно. " Те се пробваха да създадат нещо изключително от мен - неточност на природата.

Но има доста деца, които са постигнали същия триумф, какъвто имах и аз на моята възраст ", спомня си Ричард за детството си. Историята за най-силното момче провокира разгорещена полемика в Интернет. Много консуматори изрично се опълчиха на родителите, които съгласно тях са се пробвали да създадат от детето " мутант страшилище " и поддържаха решението на Ричард да построи живота си по собствен избор.

Блиц
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР