Ужасяващото начало на сезона за Стоук Сити изглежда няма да

...
Ужасяващото начало на сезона за Стоук Сити изглежда няма да
Коментари Харесай

Той отново е под пара: Уил Григ удължи агонията на Стоук

Ужасяващото начало на сезона за Стоук Сити наподобява няма да свърши скоро, а мъката на “грънчарите” бе продължена от световноизвестна фигура - Уил Григ. Националът на Северна Ирландия вкара два гола за успеха на Уигън с 3:0 като посетител на Bet 365 Стейдиъм, а с цел да бъде обстановката още по-впечатляваща, той го направи под неспирния дъжд в сряда вечер, тъкмо както гласи един от паметните рефрени, отнасящи се за в миналото тежките гостувания на тимовете тук.

“Но дали може да го направи в студена дъждовна вечер в Стоук?”, питаха постоянно почитателите, само че наподобява това към този момент е минало. Григ напомни паметния рефрен от Евро 2016, когато почитателите пееха ''Will Grigg's on fire, your defense is terrified " (б.р. - Уил Григ е под пара, отбраната ви е ужасена). Потърс не престават да нямат победа от началото на акцията в Чемпиъншип и се намират в зоната на изпадащите с едвам две точки от четири мача.

Yes @WillGrigg love that
— Max Power (@mp_1825) August 22, 2018
Иначе Уил Григ откри резултата още в 27-ата минута, а единствено пет по-късно Гавин Маси удвои преднината на Латикс, давайки им удобен задатък от 2:0 на почивката. По-малко от четвърт час след подновяването на играта Григ прати топката за повторно в мрежата на Джак Бътланд, този път от дузпа, оформяйки крайния резултат на 3:0.

FULL TIME! @stokecity 0 Latics 3!

@WillGrigg
@Gavinmassey92
1,079 backing us all the way!#wafc pic.twitter.com/hCJrM18blo
— Wigan Athletic (@LaticsOfficial) August 22, 2018
Стоук с нищо не сподели, че има упоритости за завръщане в елита, а на всичкото от горната страна футболистите на домакините приключиха и с човек по-малко, откакто Ашли Уилямс бе изпъден в 78-ата минута. Уигън е на осмо място със седем точки, до момента в който домакините са на двадесет и втора позиция с две точки.

КЛАСИРАНЕ

ГОЛМАЙСТОРИ Чемпиъншип 4 кръг, сряда 22 август  Стоук Сити 0:3краен резулат  Уигън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР