Ужасяващи кадри се въртят из мрежата. На тях се вижда

...
Ужасяващи кадри се въртят из мрежата. На тях се вижда
Коментари Харесай

Ужас на хиляди метри височина! Нещо в двигателя задрънка, самолетът започна да се тресе, а пилотът каза: Молете се за живота си

Ужасяващи фрагменти се въртят из мрежата. На тях се вижда по какъв начин салонът на аероплан на AirAsia с 359 души на борда стартира мощно да се тресе и всички изпадат в суматоха. Полет D7237, изхвърчал от летището в Пърт малко преди 07:00 часа за Малайзия, бе заставен да се върне назад, когато единия от моторите му се повреди на втория час на полета, написа в. " Дейли мейл ". Пътниците на борда, както се оповестява, са чули мощен звук, а по-късно самолетът е почнал да се тресе. По думите на един от тях, една от перките на турбината на мотора се е била откъснала.

Кадрите, снимани от един от пасажерите, стартират с това, по какъв начин той гледа в обектива уплашен, а всичко към него се тресе.

Говорейки пред Channel Seven, Малик Маскаренас съобщи, че се е страхувал за живота си. „ Самолетът безусловно докоцука до у дома, тресеше се непрекъснато. Всички си мислехме, че просто ще се разбием”, сподели той.

Друг пасажер, прочут единствено симето Тим, сподели, че „ доста от пасажерите са плачели, други пък са бързали да облекат избавителните жилетки”. „ Всички се подготвяхме. Мислехме, че опцията да се разбием е доста голяма”, сподели още той.

На записа се чува и по какъв начин капитанът на полета споделя на пасажерите да бъдат нащрек. „ Внимавайте и слушайте деликатно всичко, нашето оцеляване зависи от вашите реакции”. Софи Николас описа, че съдейки по реакцията на екипажа, обстановката е била „ доста лоша”. „ Той сподели, че се надява всички да сме се помолили. Също и че той ще се помили и да се надяваме, че ще се приберем вкъщи по живо, по-здраво. ”

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР