Ужасяваща гледка! Извадиха труп от река Марица От последните минути:

...
Ужасяваща гледка! Извадиха труп от река Марица От последните минути:
Коментари Харесай

Помощ! Два месеца не могат да разпознаят трупа от Марица

Ужасяваща панорама! Извадиха мъртвец от река Марица От последните минути: Жена е удавената във водите на Марица

Пловдивската полиция търси подпомагане от жителите са установяването на самоличността на тялото на дамата, която бе извадена от водите на река Марица на 20 февруари. Вече два месеца тя не може да бъде разпозната, макар напъните на службите.

Припомняме, че сигнал за видяно женско тяло в река Марица, край мост “Адата ” беше получен на телефон 112 към 16:40 часа на 20 февруари. Местопроизшествието беше посетено от екип от правосъден доктор, проверяващ служител на реда и специалист от Базово научно-техническа лаборатория към регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Със подпомагане на чиновници от Регионална дирекция “Защита на популацията и пожарна сигурност ” дамата е извадена, а при огледа е открито, че гибелта й е настъпила в резултат на удавяне.

По случая е формирано следствие и са подхванати дейни оперативни дейности за определяне на самоличността й. До момента обаче в полицията не е постъпвала молба за издирването на дамата, не е получена информация за нея и при осъществените инспекции във всички вероятни обществени и болнични заведения, психиатрични клиники и други публични места в Пловдив и региона.

Жената е на забележима възраст сред 50 и 60 години. Висока е 165 см, с късо подстригана коса в преливащи кафяво-рижави цветове. Над лявата китка има татуирана буквата “М ”. Била е облечена с кафяво яке от промазан плат, черна пола, мрачно сив пуловер и черен чеп и обута със ярко кафяви ботуши.

За връзка с жителите, които могат да оказват помощ на полицията в идентифицирането на самоличността на дамата, са телефони в Четвърто районно управление (на МВР): 032/932 004 и 032/ 932 423.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР