Ужасяващ страх за здравето даде на звездата от Loose Women

...
Ужасяващ страх за здравето даде на звездата от Loose Women
Коментари Харесай

Колийн Нолан разкрива ужасяващ страх за здравето, който я накара да се откаже от пушенето

Ужасяващ боязън за здравето даде на звездата от Loose Women Колийн Нолан тласъка, от който се нуждаеше, с цел да откаже най-сетне цигарите след повече от 40 години пушене.

58-годишната Колийн разви остра зараза на гръдния панер, което я накара да се бори да диша и да се опасява, че ще почине. Тя изяснява: „ Буквално не можех да извървя няколко крачки, без да спра, с цел да си поема мирис. Това беше най-страшното нещо, да се усещам непрекъснато налегнат. Един ден след Loose Women, нашият загряващ човек Лий настоя да ме заведе на доктор, който ми назначи антибиотици. Като типична жена и майка, повтарях, че ще се оправя. ”

Но когато Колийн се върна в хотела си онази вечер при започване на декември, с цел да се срещне с колегата си Майкъл Джоунс, на 60 години, нещата се утежниха. „ Срещнах Майкъл пред хотела и до момента в който се качихме с асансьора и направихме няколко крачки до стаята ми, аз се задъхвах и се пробвах да кажа, че не мога да вдишвам “, разкрива Колийн. „ Получих цялостна паник офанзива и колкото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР