Ужасните сцени от преди седмица в Атина, когато един фен

...
Ужасните сцени от преди седмица в Атина, когато един фен
Коментари Харесай

Треньорът на АЕК: Ще играем за историята на клуба и за семейството на детето, което загуби живота си

Ужасните подиуми от преди седмица в Атина, когато един почитател беше погубен и 10 ранени при хулигански конфликти, което наложи първата среща от 3-ия квалификационен кръг сред АЕК и Динамо (Загреб) да бъде отсрочена, са причина утрешният мач сред тези два тима в хърватската столица да е в центъра на вниманието на съвсем цялата международна общност.

Гръцкият тим към този момент дойде в Загреб, където се охранява от голям брой служители на реда, а от лагера на този тим към този момент идват първите изказвания, най-много че те ще играят за фамилията на убития почитател Михалис Кацурис (29 години).
 Разпределят почитателите на Динамо (Загреб) в най-строго охраняваните затвори в Гърция
Разпределят почитателите на Динамо (Загреб) в най-строго охраняваните затвори в Гърция

" Дойдохме да играем футбол. В този спорт съм повече от 30 години и постоянно е носил наслада, само че бях доста тъжен от това, което се случи предходната седмица. Ще играем за историята на АЕК и за фамилията на детето, което загуби живота си ", сподели треньорът Матиас Алмейда.

Треньорът на АЕК не взе с тима сръбския футболист Мият Гачинович в Хърватия от съображения за сигурност. Победителят от този дуел ще играе против Антверпен в плейофите на Шампионската лига, а реваншът е плануван за петък в Атина.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР