Ужас! Какво е това, бе?! Какво ти причиниха, Мариано?! Недей

...
Ужас! Какво е това, бе?! Какво ти причиниха, Мариано?! Недей
Коментари Харесай

Уникум: Мариана Попова се направи на чучело, потребителите леят куршуми! (няма да я познаете - ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

" Ужас! Какво е това, бе?! Какво ти предизвикаха, Мариано?! Недей по този начин бе, жена, че патрон ще проливам " - този и доста сходни възгласи на консуматори в мрежата бяха ориентирани към Мариана Попова и новата й визия. Да, певицата се появи радикално изменена преди няколко часа, само че различен е въпросът отива ли й тази смяна?!

Твърдото мнение на масата хора в нета е: НЕ! И не просто НЕ, а искрено признават, че са шокирани от този, който я е загрозил старателно и внезапно. Както виждате, Попова е руса, с плитки - несъмнено, плитките са сложени изкуствено, тя няма толкоз дълга и гъста коса. Образът е имиджов, само че сигурно не е нейният.

" Веселин Плачков, горкият, по какъв начин ще ляга до тебе, не е ясно. Дано барем се смъкват тези " сополи " от главата ти, че другояче му съчувстваме. А и не ти ли рече някой съответен чиляк, че русото не е твоят цвят, но никак ", пишат потребителите в нета.

Доколкото познаваме певицата обаче, тя не е от тези, които търпят рецензия и сме уверени, че ще изригне яростно към тези, които не са я приветствали за визията.

Така направи и преди дни, когато мнозина не харесаха спектакъла й с Веселин Плачков. Тя обаче ги дефинира като неразбиращи и профани, които единствено знаят да хейтят.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР