Уимбълдън е най-известният тенис турнир в света и като такъв

...
Уимбълдън е най-известният тенис турнир в света и като такъв
Коментари Харесай

Парти в бяло събра феновете на Уимбълдън в София


Уимбълдън е най-известният тенис шампионат в света и като подобен финалът му доста постоянно е и най-гледаният и най-очакваният тенис дуел през годината. Неслучайно камерите мъчно могат да покажат всички звезди по трибуните на Централния корт, които заемат места, с цел да следят дуела за трофея.

Елегантни хора, положително въодушевление, маркови напитки и ягоди със сметана имаше и на 2505 км по отношение на Ол Ингланд Клъб. Толкова е дистанцията от именития комплекс, приемащ всяка година Откритто състезание на Англия, до София, където се състоя „бялото“ празненство на Тенискафе и Булевард България, отдадено на дуела за трофея сред Новак Джокович и Ник Кирьос. Негови сътрудници бяха свежите плодове на Кауфланд България и изключително „сладката ягода“ от български производители, капсулите за пране на Savex, които се грижат за искрящите цветове на облеклата ви даже и когато не сте на корта, и шотландското уиски на The Glenlivet, чиято дестилерия е по-стара даже и от шампионата – от 1824 година.

Това е второто събитие на Тенискафе за сезона с обществено гледане на край на шампионат от Големия шлем, откакто на 5 юни се състоя първо френско празненство за „Ролан Гарос“.

Дрескодът бе „бяло“ в чест на продължаващата и до ден-днешен традиция тенисистите на Уимбълдън да бъдат в напълно бяла екипировка.

Сред гостите на събитието имаше почитатели и на двамата финалисти като доста от тях съумяха и да познаят точния резултат в сетовете – 3:1 в интерес на към този момент 21-кратния първенец от Големия шлем Новак Джокович. Разбира се, пристрастията към единия или другия не попречи на всички да правят оценка по достолепие превъзходните осъществявания във финалния конфликт, които бяха доста.

Мениджърът на Григор Димитров – Георги Стоименов също беше измежду гостите в градината на ул. „Шипка“ 23.

Още доста фотосите от празненството на Тенискафе и Булевард България, отдадено на финала на Уимбълдън, можете да видите в нашата изложба.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР