Уил Смит бе заснет да се забавлява след удара си

...
Уил Смит бе заснет да се забавлява след удара си
Коментари Харесай

Скандалът с Уил Смит се разраства: най-позорният момент в историята на Оскарите

Уил Смит бе сниман да се забавлява след удара си на Оскарите. След като шокира света, удряйки Крис Рок на сцената за това, че се е пошегувал с прическата на брачната половинка му Джеда Пинкет Смит, звездата се отпусна и размаха премията си за най-хубав артист на празненството на Vanity Fair.

Докато се пробва да се отърси от най-големия скандал в 94-годишната история на премиите " Оскар ", опетнявайки признанието за актьорското си достижение с удара онлайн, абсурдът се разраства.

Има апели той да загуби „ Оскар “-а си поради нападението си, което нарушава новия етичен кодекс на Академията, направен след придвижването #MeToo. Крис Рок е декларирал пред полицията на Лос Анджелис, че не желае да повдига обвинявания.

 Скандалът с Уил Смит се разраства: най-позорният миг в историята на Оскарите

55-годишният артист даже не си е и представял какъв брой надалеч ще отидат нещата, когато театралничи за селфита, танцува с другари и рапира на най-големите си шлагери, измежду които „ Summertime “ и „ Gettin` Jiggy Wit It “, в Центъра за театрални изкуства " Уолис Аненберг " в Бевърли Хилс в ранните часове на тази заран. Той беше подсилен от брачната половинка си Джеда Пинкет Смит и децата им на празненството единствено няколко часа откакто се нахвърли върху Крис Рок и го зашлеви за това, че се е пошегувал с косата на брачната половинка му, малко преди коронния миг в кариерата му, когато завоюва премията за най-хубав артист. Това беше първият му " Оскар " - 20 години след първата му номинация.

 Скандалът с Уил Смит се разраства: най-позорният миг в историята на Оскарите
Семейство Смит на Червения килим на Vanity Fair After Party, часове след раздаването на Оскарите

Джеда също беше забелязана да танцува и да се смее в профил, до момента в който брачният партньор ѝ се представяше пред гостите, измежду които бяха Серена и Винъс Уилямс, Кендъл Дженър, Ким Кардашиян, Дакота Джонсън, Кевин Костнър, Крис Пайн, Оливия Колман и Натали Портман.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР