Уикендът е далеч, но плановете за него започват още от

...
Уикендът е далеч, но плановете за него започват още от
Коментари Харесай

Къде може да видите най-уникалните гледки в столицата

Уикендът е надалеч, само че проектите за него стартират още от началото на седмицата, нали?

Ако нямате опция да пътувате, само че въпреки всичко желаете да зарадвате сетивата с прелестно превозване на вдъхновяващо място, вижте страхотните оферти в новия епизод на уеб поредицата Urban Life с водещ Алекс Петренко.

Малкото бягство на Алекс започва с бърза разходка до Панчарево, където фактически, потънали в хармоничните звуци на природата, забравяме за градските неволи и проблеми. В композиция с вкусна храна, тази неповторима панорама става наложителна в листата ни с благоприятни условия.

Предложенията на водещия не престават с няколко градски заведения в столицата, които оферират с изключение на вкусни изкушения, спиращи дъха градски пейзажи. А въпреки всичко кой не обича да се любува на панорама отвисоко в добра компания.

Четете още:

Най-подходящите места в София за първа среща

Къде в София са най-вкусните пици

Къде може да изпиете по лимонада с кучето си в София

Urban life е същински гид за феновете на градския живот, които не обичат да скучаят през уикенда и въобще не са почитатели на концепцията да се прибират у дома незабавно след работа. За всички тях един път седмично водещият ще сервира своите горещи оферти за "вървежни " барчета, вкусни ресторантчета и градски събития за качествено развлечение и/или COOLтура.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР