Уикенд в полите на Витоша може да се окаже опасен

...
Уикенд в полите на Витоша може да се окаже опасен
Коментари Харесай

Заплаха с пистолет по време на разходка с куче на Витоша

Уикенд в полите на Витоша може да се окаже рисков за туристите. За това ни алармира Вяра Василева, която отивайки на разходка с нейната племенница в естествения парк, попада в животозастрашаваща обстановка. Непознат за нея мъж насочва огнестрелно оръжие против нея.

В неделя по обяд пострадалата и племенницата ѝ са тръгнали от хижа " Бай Кръстьо " и зад тях мъж им споделил да си заловен кучето, тъй като жена му я било боязън.

" Аз незабавно отидох да го хвана. След това хората доста бързо ни настигнаха и започнаха да крещят и наскърбяват по какъв начин би трябвало да се води кучето и по какъв начин би трябвало да е с намордник. Бяха мъж и жена. Тя ми крещеше в лицето много обидни думи. В този миг мъжът извади оръжието, махна предпазителя, зареди го и го насочи към главата на кучето ", описа Вяра Василева, пострадала.

След подаден сигнал в полицията, от там са споделили, че откакто нямат имена на хората, няма по какъв начин да се направи инспекция. Казали са на пострадалата, че за газови оръжия не е належащо позволение.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР