УЕФА премести реванша между Арсенал-БАТЕ Борисов на 21 февруариУЕФА обяви,

...
УЕФА премести реванша между Арсенал-БАТЕ Борисов на 21 февруариУЕФА обяви,
Коментари Харесай

УЕФА премести реванша между Арсенал-БАТЕ Борисов на 21 февруари

УЕФА реалокира реванша сред Арсенал-БАТЕ Борисов на 21 февруари
УЕФА разгласи, че реваншът сред Арсенал и БАТЕ Борисов от 1/16-финалите на шампионата Лига Европа ще се организира в четвъртък, 21 февруари от 19:55 часа, оповестиха от Sky Sports News. Първоначалната концепция бе дуелът сред двата състава да се изиграе на предния ден от 19:00 часа, тъй че Арсенал и Челси да не проведат домакинските си мачове в Лондон в същия ден.

След диалози сред клуба и европейската централа се е достигнало до решение срещата да се изиграе в четвъртък. Домакинският дуел на Челси с Малмьо ще стартира на същия ден от 22:00 часа. Тръстът от последователи на Арсенал към този момент изрази недоволството си възможното осъществяване на мача с беларусите в сряда заради мачовете в Шампионската лига същата вечер.

,,Предложението за дуел в сряда от 19:00 часа на стадион,,Емирейтс “ е неуместно. Тръстът от последователи приканва за смяна на решението. Не разбирате ли, че футболът без почитатели е нищо? “, възроптаха почитателите на,,артилеристите “.

Жребият за 1/16-финалите отреди Арсенал да гостува в първия мач на БАТЕ Борисов. Първата среща е на 14 февруари от 19:55 часа. Възпитаниците на Унай Емери прекъснаха серия от 22 следващи мача без загуба във всички шампионати, откакто изгубиха при гостуването на Саутхемптън с 2:3. В идващия си дуел от Висшата лига отборът играе вкъщи с Бърнли. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР