УЕФА обяви, че повече от 100 хиляди билета за Евро

...
УЕФА обяви, че повече от 100 хиляди билета за Евро
Коментари Харесай

Последните 100 000 билета за Евро 2024 ще бъдат пуснати в четвъртък

УЕФА разгласи, че повече от 100 хиляди билета за Евро 2024 ще бъдат пуснати в продажба от четвъртък. Това е и последната партида от входни талони, които се поставят на почитателите за шампионата на континента. Въпросните пропуски са за разнообразни мачове - както от груповата фаза, по този начин и за елиминациите, и могат да бъдат закупени посредством формалната платформа за билети за шампионата в Германия, се прибавя изказването на УЕФА.

Предишната порция билети, които към този момент бяха препоръчани през март и април посредством формалната платформа за систематизиране, към момента са в наличност и се продават. От УЕФА също по този начин оповестиха, че окончателното обмисляне и изтъкване на местата на стадионите за всеки от тимовете е приключено. Също по този начин се споделя, че всеки тим е получил и спомагателни места, спрямо първична оповестената численост.

Според УЕФА, ще има и забележителен брой билети с отстъпка за места с стеснен достъп. Общо 2,7 милиона билета бяха налични преди първата фаза на продажба предходната година.

Турнирът с 24 тима ще се организира от 14 юни до 14 юли, когато е финалът в Берлин. 24-те финалиста са разпределени в шест групи по четири тима, като в групите се играе по системата всеки против всеки. След това към елиминациите не престават първите два тима от всяка група, както и четири от шестте трети състава.

Билетите са с разнообразни цени за всички мачове. Специално за срещата, с която ще бъде намерено Евро 2024 сред Германия и Шотландия на 14-и юни за Ложата " Section Platinum " на стадион " Алианц Арена " в Мюнхен могат да доближат и над 5000 евро.
 УЕФА наложи странни забрани по стадионите за Евро 2024
УЕФА наложи странни забрани по стадионите за Евро 2024

Съобщи " “Мирър ”
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР