Удобната станция за зареждане и съхранение се грижи за прахта

...
Удобната станция за зареждане и съхранение се грижи за прахта
Коментари Харесай

Най-новата прахосмукачка - LG CordZeroThinQ със станция за зареждане предлага безпроблемно почистване

Удобната станция за зареждане и предпазване се грижи за прахта и почистването вместо вас

LG Electronics (LG) ще показа най-новата си отвесна безкабелна прахосмукачка - LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ - по време на виртуалното издание на CES® 2021. Подобреният модел обезпечава впечатляващи резултати при всички видове подове и настилки и разполага със стойка за станция за зареждане, която автоматизирано почиства контейнера за прахуляк и зарежда уреда след приложимост, като усъвършенства удобството за потребителя и свежда до най-малко до момента до прахуляк.

Със своята изцяло автоматизирана система за премахване на прахуляк, станцията за зареждане прави почистването на прахосмукачката още по-хигиенично. Когато CordZeroThinQ A9 Kompressor + се сложи в стойката, наличието на контейнера за прахуляк автоматизирано се засмуква в станцията за зареждане и се събира в прикрепена торбичка за прахуляк. Когато процесът на разчистване приключи, прахосмукачката продължава да се зарежда.

Станцията за зареждане обезпечава изключителна успеваемост на пространството, като CordZeroThinQ A9 Kompressor + е предопределена да побере и набор от шест аксесоара. Накрайниците 2-в-1 Combination Tool, Crevice Tool и Pet Nozzle могат да се съхраняват в многофункционалната стойка за безупречен външен тип. Настройките могат да се контролират елементарно посредством сензорен екран. Станцията за зареждане включва и комутатор за ръчно пускане на режима за разчистване на контейнера за прахуляк.
Със своите сменяеми накрайници, LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ може елементарно да се трансформира от прахосмукачка в моп и противоположното единствено за секунди, сменяйки приставките. Накрайникът Power Carpet отстранява прахта от килимите посредством мощно засмукване, а Power Mop оставя пода безукорен. Контрол с еднократно допиране, две бързо сменяеми акумулатори и преносими почистващи се филтри покачват лекотата на потребление, хигиената и успеваемостта на функционалния апарат за разчистване на LG. Притежателите на истинската CordZeroThinQ A9 серия също могат да се възползват от удобството с комплекта Power Mop, продаван настрана.

„ CordZeroThinQ A9 Kompressor + и новаторската станция за зареждане водят чистотата и удобството до нови висоти ", показа Лю Джае-чол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „ Това впечатляващо решение за разчистване е част от непрекъснатата задача на LG да пази потребителите и техните фамилии, правейки дома по-хигиеничен. "

The CordZeroThinQ A9 Kompressor+ и новата станция за зареждане ще бъдат показани на на CES 2021 на 11 януари.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР