Уди Харелсън потвърди, че ще е част от актьорския състав

...
Уди Харелсън потвърди, че ще е част от актьорския състав
Коментари Харесай

Уди Харелсън с мистериозна роля

Уди Харелсън удостовери, че ще е част от актьорския състав на кино лентата "Венъм ", само че не разкри каква роля му е поверена, заяви Contactmusic.

Смята се, че 56-годишният Харелсън ще се превъплъти в облика на Карнидж в новия филм, основан върху персонажа Венъм на Marvel и продуциран от Sony Pictures. Актьорът не е удостоверил тези клюки, само че увери, че ще се снима във кино лентата и в възможното му продължение.

Запитан какво го е предиздвикало да се съгласи да извърши роля в новия филм, Уди отговори: "Нали знаете, режисьор ще е Рубен Флайшър, който снима кино лентата "Земята на зомбитата ". Това значително повлия върху решението ми. Освен това в актьорския състав ще е Том Харди, който доста почитам. Смятам, че той е измежду най-хубавите артисти. Нека прибавим и положителния сюжет. Казах си, че не би трябвало да пропущам опцията да се фотографирам във кино лентата ".



Независимо каква роля ще извърши, той ще партнира на Том Харди, който ще е в облика на Венъм и неговото алтер его Еди Брок.

Мишел Уилямс ще извърши ролята на приятелката на Еди, а в актьорския състав ще са също Риз Ахмед, Джени Слейт, Скот Хейз и Рийд Скот.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР