Уди Харелсън е роден на 23 юли 1961 г. в

...
Уди Харелсън е роден на 23 юли 1961 г. в
Коментари Харесай

Лудостта в света вече е извън контрол - УДИ ХАРЕЛСЪН

Уди Харелсън е роден на 23 юли 1961 година в Тексас. Детството му по никакъв метод не може да се назова нормално.

Баща му Чарлз , професионален наемен палач, е наказан на пожизнен затвор за ликвидиране на федерален арбитър. Получава доживотна присъда и влиза в пандиза, когато Уди е едвам на 7 години. Майка му отглежда тримата си сина сама.

В детството си Харелсън страда от дислексия и хиперактивност. На 22 години приключва актьорско майсторство в Hanover College и отпътува за Ню Йорк, с цел да се опита да направи кариера. И съумява.

За първи път се дами на 24 години, само че единствено след няколко месеца се развежда. На 47 се дами за някогашната си асистентка и двамата имат три деца.

Признава, че е бил привързан към секса. Сериозен деятел е и една от идеите му е легализирането на марихуаната. Освен това е екоактивист и веган, не яде захар, а къщата му действа единствено със слънчева сила.

Веднъж един фотограф на клюкарско издание си получава заслуженото, а когато по-късно питат Уди за какво го е блъснал, той дава отговор: „ Помислих го за зомби! “ Култов отговор, фиктивен апропо от Пол Макартни , огромен другар на Харелсън .

Колегата му Уесли Снайпс споделя за него: „ О, да, би трябвало да ви кажа, той има правила и морал! Какви тъкмо, не знам. Но е добър. Ако щете вярвайте! “

Любимата му будистка мъдрост е „ Пътят на остатъка води до двореца на мъдростта “.

Не е значимо с кого искаш да прекараш петък вечер. Важно е с кого искаш да прекараш цялата събота.

Няма нищо неприятно в това хората да ти споделят, че си популярен. Лошо е единствено в случай че им повярваш.

Най-голямата вяра, която имам за себе си – да бъда там, където съм.

Какво толкоз направих в предходния си живот, че съм по този начин благополучен в този?!

Глупаво е да мисля, че в парадайса ще пребивавам по-добре, в сравнение с в този момент.

Възрастният човек е дете с доста пластове по него.

Когато си звезда, можеш да останеш дете колкото си поискаш, тъй като получаваш всичко, което пожелаеш, незабавно. Сладка работа! Защо да отказваш?! Ти просто искаш още, и още… Защото е необикновено хубаво!

Мисля, че съм превъзходен образец за децата си – какво не би трябвало да вършат.

Да се занимаваш със спорт в никакъв случай не е ненужно. Но по-добре е да го схванеш в този момент, а не сега, в който тлъстото ти, задъхано тяло го гонят половин дузина зомбита.

Не имам вяра в политиката. Би могло да се каже, че съм анархист. Мисля, че хората могат да се грижат сами за себе си.

Библията е единствено документ, посредством който се управляват хората.

Комедията е единственият метод да се насочи съществено обръщение.

Ненавиждам славата. Кучката страда от раздвояване на личността.

Бях в едно такси и се заговорихме за живота с таксиметровия водач и той сподели: „ Хаосът и креативните сили вървят ръка за ръка. Ако загубиш един % от хаоса си, губиш своята съзидателност. “ Аз му отговорих, че това е най-брилянтното нещо, което съм чувал. Трябваше да го чуя преди години.

В седми клас трябваше да напиша отчет за околната среда и застрашените типове. Трябваше да е единствено няколко страници, а аз написах съвсем 50. Винаги съм имал мощна връзка с природата – нещо, което си мисля, че всички ние имаме някъде надълбоко в себе си.

Ако се вземе поради самоубийственото държание на някои хора, храненето им евентуално е преди всичко измежду обвързваните с него фактори. Казано с други думи, пътят към гроба минава през устата.

Непреработваната храна е най-хубавият източник за зареждане с чиста сила. Ние обръщаме такова внимание с какво гориво зареждаме колата си, с какво масло. Това ни вълнува от време на време повече от горивото, което търсим да внесем в тялото си. А свежото е точно по-чисто гориво.

Опитвам се да не експортирам повече проповеди във връзка с храненето. Правех го преди, тъй като виждам толкоз доста хора да се хранят с лайна. Сега към този момент просто оставям хората да усетят силата и мощното ми наличие.

Смятам, че правя добра работа като артист и че съм оказал помощ на някои хора. Не си коства да се трежова, че вижданията ми евентуално не се харесват на всички.

„ Убийци по рождение “ е неразбрана сантиментална комедия.

Даже тези велики събития, които още не са се случили, ще останат в миналото просто във вчерашния ден.

Обичам да рева. Но като рева, не обичам да го показвам пред другите хора. Просто желая да се разцепя на две, да се разпоря и излея всичко на открито.

Винаги подозирай тези, които скриват очите си по време на диалог.

По принцип нямаме най-хубавите механизми за справяне с гнева. Казват ти „ Брой до 10 “. Е, когато някой те ядоса, какво правиш? Вероятно не започваш да броиш до 10 и да дишаш надълбоко.

Моето обръщение е просто. То е за съпричастност. Лудостта в света към този момент е отвън надзор и по тази причина е нужно да осъзнаем, че всички сме свързани. Нужно е да най-малко да опитаме да живеем в естетика.

с Деми Мур

с Къртни Лав

с Джулиет Луис

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР