Удавихме се в думи. Темата за корупцията беше удавена от

...
Удавихме се в думи. Темата за корупцията беше удавена от
Коментари Харесай

Румен Ненков за арестите и Божков: Нулева корупция не може да има, докато има власт

Удавихме се в думи. Темата за корупцията беше удавена от логорея – не видяхме старания корупцията да бъде приведена в естествени размери. Нулева корупция не може да има, до момента в който има власт.

Това съобщи пред Нова Румен Ненков, някогашен парламентарен арбитър във връзка арестите на Борисов и в ГЕРБ, както и разпита на Васил Божков.

Васил Божков ще повтори пред прокуратурата това, което е споделил и пред медиите. Другата страна ще отхвърли. За да се стигне до съд, то би трябвало да се наблюдава пътя на парите – по какъв начин от единия джоб са стигнали до другия, сподели още той.

И съпостави Александър Божков, наименуван от медиите " Мистър 10% ", който трябвало да бъде милиардер, само че е умрял като публицист.

Каквито и чудовищни изнудвания и каквито и пари да са дадени или изнесени в чували, прокуратурата не може да разбере и да проверява. Но нито Иван Гешев, нито Делян Пеевски, нито Бойко Борисов ще умрат като небогати публицисти, както е умрял Александър Божков.

По думите му след задържането на някогашния министър председател Бойко Борисов от Министерство на вътрешните работи, прокуратурата въпреки всичко е била принудена да направи нещо.

„ Как тъкмо ще укрият в този момент и по какъв начин ще замажат нещата, не знам, само че те имат потенциала за това “, добави той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР