Ударно започна тази вечер Шоуто като две капки вода. При

...
Ударно започна тази вечер Шоуто като две капки вода. При
Коментари Харесай

Пълен шаш в "Като две капки вода"! Рачков удари брутален шамар на Мария Игнатова пред цяла България! Награби Хилда Казасян и...

Ударно стартира довечера " Шоуто като две капки вода ". При представянето на журито водещият Димитър Рачков се награби с постоянно усмихнатата Хилда Казасян.

След като в по-миналия епизод на " Като две капки вода " Златка Райкова се сгоди за дългогодишния си другар Георги и попари мераците на свободния водещ Димитър Рачков, той на смешка стартира да си търси друга младоженка.

На предния лайв той предложи брак на Хилда Казасян с думите: " Ти не си моя финален трен, само че аз съм твоя ". Тя даде обещание да си намерения над предлагането, с цел да организира два диалога с приятеля си Пламен, който по думите й я обича, и тогава да даде безапелационен отговор на Рачков.

Скандалната му разлъка с Мария Игнатова надалеч не остана не видяна от аудиторията и от няколко месеца нито един от двамата не е афиширал публични връзки с различен човек.

Сега артистът показа музикантката като Хилда Рачова Казасян и непосредствено се нахвърли да я целува. В този миг публиката изригна и стартира бурно да ръкопляска.

Едва ли разкрепостеното поведение на Димитър Рачков, който се натиска в праймтайма на малкия екран на всяка атрактивна жена, се харесва на Мария Игнатова, за която се приказва, че към момента изпитва усеща към него.

В хода на предаването шоуменът още веднъж се развихри, като отиде до Хилда и още веднъж я разцелува буйно.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР