Ударът беше нанесен в понеделник по конвой на доброволческата организация

...
Ударът беше нанесен в понеделник по конвой на доброволческата организация
Коментари Харесай

Израелската армия: Ударът в ивицата Газа, при който загинаха 7 ху...

Ударът беше нанесен в понеделник по ескорт на доброволческата организация „ Световна централна кухня ”. Загиналите са трима британци, един човек с двойно американско и канадско поданство, един поляк, един австралиец и един палестинец.

 

„ Световна централна кухня ” е организация, чиито чиновници работят по целия свят, в това число в Израел, с цел да вършат положително в сложни условия. Израелските сили за защита работят в тясно съдействие с тях и високо ценят значимата им работа.

" Извършихме авансово изясняване на обстоятелствата и желая да бъда доста явен, че ударът не е бил осъществен за да се навреди на филантропичните чиновници. Това беше неточност, която последва неправилно различаване през нощта, по време на война, в доста комплицирани условия. Не трябваше да се случва ”, безапелационен бе началникът на израелския общоприет щаб Херци Халеви.

 

Базираната в Съединените щати " Световна централна кухня " беше една от дребното неправителствени организации, които към момента работят на палестинска територия. След трагичния случай обаче тя прекрати активността си в района.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР