Удар за палестинците. Арабската лига отказа да осъди споразумението между

...
Удар за палестинците. Арабската лига отказа да осъди споразумението между
Коментари Харесай

Арабската лига отказа да осъди споразумението между Израел и OAE

Удар за палестинците . Арабската лига отхвърли да осъди съглашението сред Израел и Обединените арабски емирств а (ОАЕ), написа " Таймс ъв Израел ".

Арабската лига удостовери, че препоръчаната от палестинските управляващи резолюция за наказание на съглашението за нормализиране на връзките сред Израел и ОАЕ не мина.
 Саудитска Арабия позволява полети сред Израел и ОАЕ през въздушното си пространство
Саудитска Арабия позволява полети сред Израел и ОАЕ през въздушното си пространство

Размразяване в Близкия изток...

Официален представител на организацията сподели, че днешната планувана среща на Арабската лига се отличаваше с " липса на съглашение " по палестинския въпрос. Той добави, че са провели съществени диалози, само че не са довели до съглашение за препоръчаната резолюция от страна на палестинците. По време на диалозите са били препоръчани редица ремонти и контрапоправки, палестинците са предпочели да не се прокарва резолюцията по метод, по който имат вяра, че не е съответен , стана ясно още думите на представителя.

След тричасов спор някои арабски страни отхвърлиха да се включи в резолюцията, че осъждат ОАЕ за изоставянето на арабските решения.

По време на срещата външният министър на Палестина Рияд ал Малики разкритикува неналичието на дисциплинираност в организацията да отреже Израел и да сложи палестинците преди всичко като осъди нормализирането на връзките сред ОАЕ и еврейската страна.
 Хаменей: ОАЕ са опозорени вечно от договорката с Израел
Хаменей: ОАЕ са опозорени вечно от договорката с Израел

" Предадоха ислямския свят и палестинците, с израелци и зли американци "

Няколко страни, в това число Египет и Бахрейн, обществено показаха поддръжката си за съглашението сред ОАЕ и Израел.

По-рано през днешния ден стана ясно, че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е номиниран за Нобеловата премия за мир за старания в постигането на (ОАЕ).
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР