Учреденият през миналата година приз на името на проф. д-р

...
Учреденият през миналата година приз на името на проф. д-р
Коментари Харесай

Връчиха приз на името на проф. д-р Лъчезар Цоцорков „За развитие на регионите“


Учреденият през предходната година приз на името на проф. доктор Лъчезар Цоцорков „ За развиване на районите “ този път отиде при участник отвън финалната десетка. Димитър Цоцорков, ръководител на Надзорния съвет на „ Асарел-Медет “АД връчи оценката на Димитър Гълъбов, изпълнителен шеф на „ Съдърланд Глобъл Сървисиз България “ ЕООД
Всеки един от десетимата финалисти в конкуренцията за 2019 година бе отличен на сцената на стилната гала със специфична грамота за висши достижения в мениджмънта, връчвана от също толкоз сполучливи бизнес ръководители и обществени персони на сцената на Софийската опера и балет.
„ Всички вие, уважаеми участници и финалисти, сте онази част от елита на обществото, която има куража да има вяра и да трансформира вярата и фантазиите си в нашето по-добро на следващия ден! “, заключи от сцената на галеремонията идейният подстрекател на събитието и издател на сп. „ Мениджър”, Васил Мирчев.
За повторно в 12-годишната история на състезанието и в годината, в която за първи съотношението жени-мъже е изцяло изравнено във финалната десетка жена печели купата „ Мениджър на годината “. Светла Несторова, основен изпълнителен шеф и ръководител на управителния съвет на ЗЕАД „ БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП “ подвигна кристалната статуетка на спечелилия от сцената на Софийската опера и балет. Досега купата е печелена единствено един път от жена – Виолина Маринова, ръководител на Управителния съвет и основен изпълнителен шеф на Банка ДСК, стана „ Мениджър на годината “ през 2013 година
Името на новия притежател на купата в единствения по рода си конкурс за висши мениджърски достижения бе оповестено преди минути на блестяща церемония гала. Посрещнат с овации от препълнената зала президентът на България Румен Радев отвори плика с името на най-хубавия управител на страната ни за тази година. Имаме потребност от персони, които могат да трансформират информацията в познания, а знанията в мъдрост. Мениджърите в тази зала са точно такива персони, сподели президентът от сцената на Софийската опера и балет, където се състоя 11-та церемония вечер на състезанието. Изключително се веселя, извънредно съм впечатлен, че финалистите в състезанието тази година са единствено български мениджъри – вие градите идващите бизнес и публични водачи. Ние, като нация, имаме потребност от вас, тъй като вдъхновявате и развивате най-големия народен капитал – младото потомство, съобщи още президентът преди да връчи кристалната статуетка на спечелилия.
„ Много съм горда и щастлива с тази премия! Благодаря ви, сътрудници, уповавам се всеки един от нас да е толкоз транспарантен, че да виждаме един в различен полезностите, които ни водят към огромните общи цел. ", бяха първите думи на новия Мениджър на годината.
Финалистът в три следващи издания на състезанието Ивайло Славов съосновател и изпълнителен шеф на „ Булпрос Консултинг “ АД получи специфичната премия на състезанието „ Устойчиво развиване “, присъждана на всеки от участниците, който се класира три поредни пъти в десетката на състезанието.
Той е и любимецът на зрителския избор в онлайн гласуването на уеб страницата на малкия екран - медиен сътрудник на събитието. Така Ивайло Славов взе още една премия довечера - „ Наградата на феновете на bТV за "Мениджър на годината ", която му бе връчена от Тонислав Попов - Главен финансов шеф, член на борда на шефовете и Изпълнителен шеф на bTV Media Group
Георги Заманов, член на управителния съвет и основен изпълнителен шеф на Алианц Банк България АД бе почетен със специфичната премия на Медийна група България „ Мисия в интерес на обществото. Връчи му я Венелина Гочева, издател и шеф, Медийна група България.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР