Учителка от Професионалната гимназия по туризъм и хранителни технологии Никола

...
Учителка от Професионалната гимназия по туризъм и хранителни технологии Никола
Коментари Харесай

Учителка от Пирдоп хвърли кош за боклук по ученик

Учителка от Професионалната гимназия по туризъм и хранителни технологии " Никола Димов " в град Пирдоп замеря възпитаници с кошчето за отпадък по време на час. Това демонстрира клип, изпратен в рубриката " Моята вест " на " Нова телевизия ".

" Разбира се, това е безусловно еднократен случай. Няма сходен различен случай в учебното заведение, случва се за първи път. След инспекция установихме една несъответстваща реакция на педагога да се оправи със основана обстановка в класната стая. След инспекция установихме една несъответстваща реакция на педагога да се оправи със основана обстановка в класната стая. След изследване стана ясно, че е резултат от ученическа провокация, което не е видно от клипчето заради неговата краткост и това малко изкривява обективната обстановка ", разяснява шефът на учебното заведение Павлина Ценова.

" Предприети са ограничения. Учиелката има право на персонален избор да напусне, само че това ще бъде един непринуден акт и нейно персонално решение ", сподели още тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР