Училище критикува егоистични“ родители, след като се твърди, че са

...
Училище критикува егоистични“ родители, след като се твърди, че са
Коментари Харесай

Училище критикува „егоистични“ родители, които „влачиха деца през огради“ след отмяна на блокирането

Училище подлага на критика „ егоистични “ родители, откакто се твърди, че са влачили децата си през огради и през прозорци след премахването на блокирането.

Академията Bloxwich в Уолсол, Уест Мидландс, разкритикува „ отвратителното “ държание по време на гневни подиуми в четвъртък сутринта, до момента в който е била въведена процедура за сигурност, заради опасения, че неупълномощено лице е „ влезнало за малко в учебното заведение “.

Родителите бяха известени за краткотрайното блокиране, преди да бъдат осведомени, когато полицията в последна сметка позволи всичко. Въпреки това, когато образователният ден се възобнови като естествен, родителите се събраха на открито и някои започнаха да „ нахлуват около личния състав “, преди някои възпитаници да бъдат „ насърчени да се изкачат по защитната ограда “.

Линзи Дрейкот, основен изпълнителен шеф от Matrix Academy Trust, който ръководи учебното заведение, сподели, че не дава на водачите " различен избор с изключение на да затворят учебното заведение " за сигурността на учениците, защото някои са станали " мно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР