Училища, които да са сърцето на всеки квартал, край на

...
Училища, които да са сърцето на всеки квартал, край на
Коментари Харесай

На живо: ПП, ДБ и „Спаси София“ обявиха кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София

Училища, които да са сърцето на всеки квартал, завършек на казуса с детските градини, основаването на по-чист и зелен град с вложения в кварталите, а освен в центъра. Такива цели очерта Васил Терзиев, който бе разгласен публично за общ кандидат-кмет на „ Продължаваме промяната “, „ Демократична България “ и „ Спаси София “. Заявката на екипа е за безапелационна победа още на първи тур.

„ Амбицията ни е след 4 години, когато се съберем отново тук, да се погледнем в очите и да сме удовлетворени, че няма огромни разлики сред това, което сме споделили, и което сме изпълнили “, сподели Терзиев по време на събитие довечера.

„ Това ще го реализираме посредством една добре работеща администрация – работеща с жителите, честно и отворено “, даде обещание Терзиев. Но по какъв начин тъкмо - ще бъде разяснявано занапред през идните месеци в границите на акцията.

Едно от уверенията е, че районните кметове ще получат повече независимост и финансов запас, „ тъй като те са най-близо до хората и действително могат да вземат решение техните проблеми най-бързо и най-добре “.

„ С триумфа идва отговорността към обществото. Колкото по-успял си в своята сфера, толкоз повече имаш отговорност да върнеш на своето общество, да работиш за него и всички дружно да вървим напред. Отговорността е една от аргументите да бъда тук “, сподели Терзиев, обяснявайки мотивацията си да се кандидатира за кмет.

Той е един от създателите на една от най-успешните български софтуерни компании „ Телерик “, която бе продадена преди близо десетилетие против рекордната по това време сума от 262,5 млн. $. Доскоро бе сътрудник във фонда за рисково вложение Eleven.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР