Учениците от 3а клас на Частно средно училище Юрий Гагарин“

...
Учениците от 3а клас на Частно средно училище Юрий Гагарин“
Коментари Харесай

Български ученици прославиха страната ни в Русия

 Учениците от 3а клас на Частно приблизително учебно заведение " Юрий Гагарин “ в Комплекс " Камчия “ са измежду спечелилите в огромния Международен конкурс " Тетрадка на другарството - сплотяваща децата на планетата Земя “, проведен от Националната асоциация за развиване на образованието в Русия.

Възпитаниците на ЧСУ " Юрий Гагарин “ пребориха конкуренция от над 3000 възпитаници от 48 района на Русия и 15 страни, и завоюваха покана за присъединяване в детския лагер «Новый город «Дружный», който се намира в Пермска област – индивид на Руската Федерация.

В продължение на три месеца, учениците от 3а клас, под управлението на своя преподавател Бистра Йорданова и ръководителят на плана – Татяна Баженова, работиха по настоящата тематика - " Създаване на " добър климат “ измежду децата, без значение от финансовите благоприятни условия на техните родители и от техните особености “. Партньори на учениците в надпреварата бяха и третокласниците от Домодедово (област Москва).

След като третокласниците описаха всички свои оферти и достижения на страниците на конкурсното задание " Тетрадка на другарството “, впечатлиха проверяващата комисия и се трансфораха в едни от спечелилите в влиятелния конкурс.

През 2018г. учениците от VIа клас на Частно приблизително учебно заведение " Юрий Гагарин “ също станаха спечелили в състезанието, като бяха поканени да вземат участие във втората Мeждународна кръгла маса " Детските социокултурни начинания – за мир по целия свят “, която се организира в представителството на Организация на обединените нации в Женева.

През 2017 година, откакто още веднъж бяха финалисти в състезанието " Тетрадка на другарството “, учениците от ІV а клас на " Училището на бъдещето “ участваха на пленарното съвещание и се показаха чудесно по време на първата Международна кръгла маса в Организация на обединените нации, отдадена на детските начинания за мир по света. Четвъртокласниците бяха в Женева като специфични представители на ЧСУ " Юрий Гагарин “ и Комплекс " Камчия “ и станаха най-младите участници в Международната кръгла маса в Двореца на нациите! Тяхната тетрадка е изложена в библиотеката на Организация на обединените нации. Възпитаниците на Частно приблизително учебно заведение " Юрий Гагарин “ бяха първите деца, които получиха покана да се включат в просветителното събитие в швейцарския град.

Поздравления на учениците на Частно приблизително учебно заведение " Юрий Гагарин “, които за следващ път показаха учебното заведение и страната ни почтено!

*Поради обстановката и оповестената международна пандемия, уредниците на състезанието ще уточнят в допълнение условия и дати, свързани с наградния фонд на състезанието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР