Ученици от Търговище дариха одеяла на Общинския приют за кучета

...
Ученици от Търговище дариха одеяла на Общинския приют за кучета
Коментари Харесай

Ученици от Търговище дариха одеяла на Общинския приют за кучета


Ученици от Търговище подариха одеяла на Общинския подслон за кучета в Търговище. Топлата и благородна самодейност е осъществена от ученици на Професионалната гимназия по икономическа информатика (ПГИИ) „ Джон Атанасов “ в регионалния град, оповестиха от управлението на образователното заведение. 

Младите хора с огромни сърца са проведени от учителя по физическо образование и спорт Антон Асенов. Дарени са 60 одеяла, които да топлят през студените зимни дни питомците на приюта. Постелките ще бъдат застлани в къщичките на кутретата. В момента там живеят към 90 кучета. 

Акцията на учениците е част от акцията " Дари одеяло на куче в подслон ". Както Българска телеграфна агенция заяви тя стартира в края на ноември и е проведена от екип на природозащитната организация „ Нов старт на животните в потребност “, ръководена от Йоана Драгнева. 

Тогава Драгнева прикани посредством обществените мрежи жителите на Търговище и приятелите на животните от цялата страна да потърсят в дома си ненужни постелки, одеяла и други, които биха били подобаващи за четириногите. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР