Учени от калифорнийския университет Лома Линда установиха, че употребата само

...
Учени от калифорнийския университет Лома Линда установиха, че употребата само
Коментари Харесай

Кой е най-полезният шоколад

Учени от калифорнийския университет Лома Линда откриха, че използването единствено на 48 грама шоколад оказва помощ на хората по-добре и по-лесно да усвояват друга информация, оповестява в. "Метро ".

Американските експерти предлагат да консумираме тъмния тип шоколад с високо наличие на какао . Той покачва имунитета на организма и мозъчната интензивност.

 ф Thinkstock

В рамките на опитите учените се съсредоточили върху въздействието на какаото върху човешкия организъм . Оказало се, че когато лакомството съдържа не по-малко от 70 % какао, тогава се усъвършенстват междуклетъчните сигнали, което се отразява позитивно върху имунната система.

 ф Thinkstock

При използването на 48 грама шоколад електроенцефалограмите на участниците свидетелствали за нараснала интензивност на мозъка в гама- региона /25 до 100 херца/.

 ф Thinkstock

При предходни проучвания беше установена изгодата от шоколада в битката с вирусните болести и способността му да удължава живота.

 ф Thinkstock

Виж още:
Да ядем шоколад , без да се тормозим за килограмите Защо е добре да се яде шоколад ? Мисли, обгърнати в шоколад Нека ви разкажем 10 любопитни обстоятелства за шоколада Как шоколадът въздейства на кожата ни Защо черният шоколад е потребен?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР