Участникът от риалити формата по NOVA Игри на волята“ Валентин

...
Участникът от риалити формата по NOVA Игри на волята“ Валентин
Коментари Харесай

Валентин от „Игри на волята“ се прибра от Англия заради Елия

Участникът от риалити формата по NOVA „ Игри на волята “ Валентин Мичев се прибра от Англия, където живееше, поради обичаната си Елия, която също беше участник в предаването. „ Живеем в България, най-малко към този момент е по този начин “, показа хубавицата, седмица откакто " Телеграф " заяви, че двамата са се сгодили.

Интимно

Предложението пристигна на плажа в Египет, само че към този момент двамата към момента не са възнамерявали нищо за женитба, като се изключи че желаят да е скромна. „ За женитба не сме конкретизирали към момента нищо. Но, когато и да се случи, желаеме да бъде нещо доста интимно, на море и да не каним прекомерно доста хора, а единствено най-близките. Доста по-интимно от това, което се случва около мен и моите другари. Да не включва някои от обичаите, като взимане на булката от вкъщи й, хоро на улицата и така нататък Не е моето и сме си говорили за това. Само знам, че желая да е лято “, показа щастливата избраница.

Латиномузика

„ Заедно сме от близо 2 години. Познаваме се от Игрите, само че по физиономия единствено. Не сме си говорили нито на терен, нито в предаването. Чак на излъчването на първия епизод на формата се видяхме и от този момент се зароди някакъв интерес посред ни “, описа Елия. „ Той живееше в Англия и си идваше постоянно в България и може би тръпката, когато се прибира, ме впечатли. Излизахме постоянно, само че с други хора. Писахме си в продължение на месец и най-после се осмели да ме предложения на среща, мисля, че беше понеделник. Каза ми да смятам, че уикенда съм заета с него. На мен ми беше доста прелестен, пристигна да ме вземе от нас. Беше пуснал латиномузика, същински благородник - отвори вратата на колата, целуна ме по бузата. Спазваше граница и това доста ме впечатли. След това вечеряхме в един ресторант “, добави тя.

Съобщение

Елия разкри, че обичаният й неведнъж й прави сантиментални изненади, само че тя постоянно го хваща. „ Обмисля нещата до последния подробност, отдава му се. Това, че аз го пипвам, е различен въпрос. Организацията му постоянно е отлична.

Миналата година за рождения ми ден ме изненада с екскурзия до Дисниленд в Париж. Тогава бяхме в Англия при майка му и ми трябваше преносим компютър. Имах незабавна работа за едни документи. Тя ми даде нейния преносим компютър и там беше оставен неговият мейл, в който имаше известие за удостоверение за Дисниленд. Беше много елементарно да го хвана “, описа участничката. „ Обичаме да пътуваме. Най-любимото ми място остава Париж. След това Египет, загатна от там, който е доста специфичен, е свеж и съм доста впечатлена. Пък и море, плаж по какъв начин да не му харесва на човек. Може би ще посетим Тайланд идната зима. Има и други дестинации, които доста желаеме да забележим. Просто Валентин е бил в Тайланд и постоянно приказва какъв брой е хубаво. Така че някой ден ще стигнем и до там “, показа Елия.

Елия работи като преподавател, преподава британски език, а Валентин е в областта на финансите, описа самата тя. „ Класен началник съм на 3-ти клас. Занимавам се и с спомагателни уроци, преподавам. Той се прибра в България дефинитивно предходната година. Оттогава работи в огромна интернационална компания. Когато ми изяснява какво тъкмо работи, в главата ми са някакви дивотии, тъй като нищо не разбирам. Около финансите се върти, беше тиймлидер до предходната седмица, в този момент към този момент е на по-висока позиция “.

Подозрение

„ Всъщност и преди време, когато сме били на почивки, да вземем за пример във Виена, мислех, че може да ми направи предложение за брак. От известно време подозирах, че скоро ще го направи. Но тъкмо за почивката ни в Египет минимум допусках. По принцип каквито и изненади да прави постоянно го пипвам. Дори и най-странното нещо да ми подари, като портфейл или чанта, аз постоянно имам предусещане какво ще е, а и той от време на време самичък се издава. Но този път по никакъв метод не се издаде, не съм се и опитвала да го хвана “, описа русокоската. „ Валентин беше скрил пръстена в огромния ни куфар, който оставихме на основния вход на хотела. А там дневно минават стотици хора и куфарът заставам там през целия ден. Аз се замислих, че няма по какъв начин да има нещо скъпоценно в куфара, щом той по този начин умерено го остави, в случай че някой може да го открадне. След цялото събитие той ми призна, че се е тормозил доста за пръстена, само че това му оказа помощ да не се издаде “, показа тя.

Двойката мечтае за приключения

Звездната двойка мечтае за още завършения, в които да се втурнат през годината. „ Тази година се надявам всичко да върви без спънки. Искам да си завърша сполучливо образователната година, да приключенстваме доста. С Валентин чакаме и двете ни майки, които живеят в Англия, да се приберат и да прекараме повече време със фамилиите ни. Всичко друго, което е положително, е добре пристигнало “, показа Елия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР