Убийците Николай Колев и Владимир Пелов, които миналия вторник избягаха

...
Убийците Николай Колев и Владимир Пелов, които миналия вторник избягаха
Коментари Харесай

Избягалите от затвора Пелов и Колев отишли на баня в Панчарево?

Убийците Николай Колев и Владимир Пелов, които предишния вторник избягаха от софийския затвор, са ходили да се къпят в публичната баня в Панчарево. Това е един от последните сигнали, които Министерство на вътрешните работи е проверило за бегълците, оповестява „ Телеграф”.

На ден по най-малко 30 индивида звънят в силовото ведомство и настояват, че с очите си са видели рецидивистите.

„ Не подценяваме нито един сигнал, даже да звучи невероятно. Интересното е, че всеки позвънил е безапелационен, че ги е видял, няма и грам подозрение, след това обаче излиза друго”, обясниха от полицията.

До момента постъпилите позвънявания са близо 200, а от Министерство на вътрешните работи приканиха който има даже минимум подозрение, да сигнализира органите на реда, само че да не влиза в контакт с нарушителите.

Веднага след сигнала, служителите на реда обсадили къпалнята, само че от бегълците нямало и помен. Хората били разпитани, само че те не удостоверили информацията. Минути по-късно на тел. 112 пък звъннал различен човек и споделил запъхтян, че Пелов се движи до него и е зад кормилото на БМВ. Униформените спрели въпросния автомобил, само че водачът бил напълно друг човек.

По подобен метод досега се е развила инспекцията на безусловно всички сигнали за бегълците. Най-голям % от сигналите за убийците били, че се укриват по села и паланки по модела на Росен Горския, който мазета семейство от Нови Искър.

Най-големият куриоз бил, че прочут на еднообразен даже изпратил фотография от телефона си, безапелационен, че това са Пелов и Колев, само че щом проверяващите я видели, се оказало, че на нея са двама мъже на над 65-годишна възраст.

На 112 звъннал и екстрасенс. Заявил, че знае къде се укриват нарушителите, само че показал единствено някаква „ хралупа” в гората.

Към момента издирването не дава резултат.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР