Убийството на Алексей Петров е началото на гангстерска война. Предвид

...
Убийството на Алексей Петров е началото на гангстерска война. Предвид
Коментари Харесай

Разстрелът на Алексей Петров е началото на гангстерска война, смята Анна Заркова

Убийството на Алексей Петров е началото на гангстерска война. Предвид мощното активиране на полицията като част от политиката, за мен това не е нещо ненадейно. Това съобщи престъпният публицист Анна Заркова пред Народоосвободителна въстаническа армия.

По думите ѝ Петров е имал две съществени характерности, които са го трансформирали в непрекъсната цел. " Едната беше, че е ченге под прикритие, другата е, че имаше уязвимост да се изявява като политически проектант. Той знаеше доста за времената, в които ченгета от Държавна сигурност излизаха от дебрите на тайните служби и сядаха на първите редове в политиката. Знаеше доста за архитектурата на сегашната власт. В последните си изявленията намекваше, че в ресторанта, стопанисван от него, са добре пристигнали хора, които сега образуваха държавно управление ", уточни тя. И напомни, че при предходното нападение против него е имало информация, че желае да бъде началник на ГДБОП.

Според нея връзката с братя Галеви е част от неговата битност на бивше ченге. " Може би останалият жив от тях е скришен помощник на служби, които даже не са български ", изясни Заркова.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР