Убитият е 50-годишният Игор Николовски, от години живеел тук Флагман.бг

...
Убитият е 50-годишният Игор Николовски, от години живеел тук Флагман.бг
Коментари Харесай

Брутални подробности за екзекуцията в Слънчев бряг! Искал ли е македонецът Игор да изнасили малолетния Мишо

Убитият е 50-годишният Игор Николовски, от години живеел тук

Флагман.бг разбра брутални детайлности към убийството в Слънчев бряг. Екзекутираният е 50-годишният северномакедонец Игор Николовски, оповестиха източници за Флагман.бг.

Жестокото закононарушение е осъществено през вчерашния ден от 14-годишния Михаил Х. Той нападнал жертвата си с дървен прът по главата. След смъртоносните удари пренесъл тялото в гориста околност в региона на ресторант „ Бъчвата “ и го е скрил с дъски. Полицейските чиновници обаче доста бързо разкрили както натрупа, по този начин и причинителя. 

По информация на осведомени до убийството се е стигнало, откакто възрастният мъж загатнал за интимни връзки с малолетния Михаил. Двамата са се засекли в Слънчев бряг, след което македонецът предложил на 14-годишното момче да го почерпи. По време на срещата 50-годишният мъж е предложил да отидат на по-усамотено място, където да вършат секс. Малкият буен, взел дървен прът и почнал да го постанова по главата. Няколко удара били задоволителни, с цел да издъхне. 

От полицията обаче към момента не удостоверяват тази версия. Те работят по всички версии, в това число и обир. Тепърва ще се открива какви са били претекстовете на Михаил, с цел да извърши тежкото закононарушение. Той бил много проблематичен, хората от обкръжението му също имали престъпни регистрации. 

Ако бъде приет за отговорен, 14-годишното момче ще лежи в пандиза до 5 години, защото се касае за малолетно лице.  

Флагман.бг разбра още, че Игор живее в Слънчев бряг от години, има регистрация за краткотрайно престояване у нас. За последно е влезнал в страната ни на 24.01.т.г. през Граничен контролно-пропусквателен пункт – Гюешево. 

Има данни за педофилство, само че е в развой на изясняване. Той си е имал сходно пристрастености, разкриха още наши източници. 

Очаквайте още детайлности! 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР