Веригата магазини работи с най-добрите български ферми за месни и

...
Веригата магазини работи с най-добрите български ферми за месни и
Коментари Харесай

„Жанет“ отново с най-добри цени за Великден – яйцата са по 26 ст., агнешкото за 19.99 лв. за кг

Веригата магазини работи с най-хубавите български ферми за месни и млечни артикули

И за този Великден от верига магазини „ Жанет “ са се погрижили във всеки дом да има богата софра. Цените на яйцата са без конкуренция - 26 ст. за брой, 7.80 лева за цяла кора. Агнешката предна четвърт се продава за 19.99 лева за кг, а задната четвърт за 20.99 лева за кг. По традиция „ Жанет “ работи с най-хубавите български ферми за месни и млечни артикули. Доставките от месокомбинат „ Свищов “ идват всеки ден извънредно за клиентите на веригата.

Разнообразието от козунаци е голямо – български и италиански оферти, които се продават единствено в магазините на компанията в Несебър, Слънчев бряг и Свиленград. Повечето артикули се избират особено, тъй като от „ Жанет “ държат да оферират козунаци, кексове и сладкиши с качествени мазнини, по обичайни предписания на положителни цени.

По щандовете са подредени десетки типове шоколадови яйца на цени, които нямат конкуренция. Само във веригата могат да се открият огромните Великденски яйца на „ Валентино “, които идват непосредствено от шоколадовата фабрика в Италия. Бонбоните „ Линд “ от 200 г се продават за 7.89 лева кутията.

Като извънреден представител на европейски ферми „ Жанет “ договаря отлични цени и за артикули от други страни. От през днешния ден може да закупите две пакетчета висококачествено ирландско масло (всяко по 250 гр.) за обща цена 7.99 лева

Литър българско прясно мляко от 3% може да се купи на разнообразни марки на цени от 1.99 лева, 2.09 лева и 2.45 лева Цените за кофичка кисело мляко стартират от 0.74 лева за брой.

Огромно е разнообразието от висок клас маслинови масла. В момента може да си купите био манастирско маслиново масло за 9.99 лева за бутилка.

По традиция изобилието от сирена и кашкавали от България и Европа не предстои на конкуренция откъм цени и многообразие. В новата листовка има специфична селекция от нидерландски и италиански сирена.

В брошурата, която влезе в действие още през днешния ден, ще откриете и десетките оферти за алкохолни питиета, които се продават на най-ниски цени освен в района, а и в България.

Щандът за плодове и зеленчуци е чудесно зареден със свежи артикули за трапезата.

Цялата празнична листовка може да откриете.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР