Ubisoft публикуваха ново видео към стратегическия си шутър Rainbow Six

...
Ubisoft публикуваха ново видео към стратегическия си шутър Rainbow Six
Коментари Харесай

Ново видео към Rainbow Six Siege

Ubisoft разгласиха ново видео към стратегическия си шутър Rainbow Six Siege. Това е видео дневник, който ви води „ зад кулисите “ и ще може да видите процеса по основаване на героите и аксесоарите към тях в последното допълнение към играта Operation White Noise.

„ Научете по какъв начин се роди името на Доккаеби и по какъв начин това се свързва със способността ѝ да хаква устройствата на бранителите. Чуйте по какъв начин маската на Виджил се трансформира в насочна точка за сценарийния екип и за какво свързването на Ела и Зофия, като сестри беше толкоз значимо за тяхната идея “, гласи анонса на видеото.

Operation White Noise е последната интервенция преди старта на третата година на играта. Ubi издаде към този момент и пътна карта за идващия стадий в развиването на Rainbow Six Siege, който ще сервира две нови карти и осем нови оператора.

Стартирала през 2015 не без нормалните проблеми, хората зад нея бързо оправиха дребните неточности, след което се заеха с издаването на наличие и чести ъпдейти. Общността на Rainbow Six Siege бързо се разрасна, с цел да се трансформира скоро в четвъртата най-популярна игра в Steam и това при обстоятелството, че играта е преди всичко uPlay заглавие.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР