Убиха млада жена в столичния квартал "Надежда", подробности Трагедия! Убиецът

...
Убиха млада жена в столичния квартал "Надежда", подробности Трагедия! Убиецът
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ на красивата Дарина, застреляна от мъжа си

Убиха млада жена в столичния квартал "Надежда ", детайлности Трагедия! Убиецът от "Надежда " простреля дете Съседи на разстреляните майка и бебе с шокиращи разкрития Изплуваха кървави детайлности за двойното ликвидиране Двойният палач отвлякъл такси преди да простреля бебето си

Убитата млада жена в столичния квартал жк. " Надежда " е Дарина Министерска. От профила й в обществената мрежа излиза наяве, че тя е била доста дейна в последния месец и нищо не е предвещавало нещастието. Младата жена непрекъснато е споделяла фотоси и видеа на щерка си Никол, предава Блиц.

Има и няколко фотоси с бащата на детето Викторио, с който е живяла на фамилни начала. Припомняме, че откакто е направил убийството на 23-годишната жена, мъжът е прострелял дъщеричката си в окото в региона на Горни Богров, а след това е направил несполучлив опит за самоубийство.

На 29 август Дарина е обновила фотографията на корицата си във " Facebook ". На фотографията са тя, Викторио и дребната Никол. Преди месец 1-годишното момиченце е проходило. [д] Двамата са имали и куче " Ротвайлер " на име Лори.

Вероятно Министерска не е желала съществено обвързване, съдейки по друга картинка с обръщение, споделена от нея. В профила на килъра от " Надежда " пък не се вижда нито една обща фотография на двамата.

В обществената мрежа другар на Дарина зове за " гибел на този изрод ", визирайки килърът й Викторио. Публикуваме текста без редакторска интервенция. " Смърт за този изрод който умъртви мойта другарка Дарина нощес и дано да се вдигнем в поддръжка на мойте другари и близки Георги Министерски и Ваня Министерска. В памет на Дарина Министерска и нейното богатство. Моля Ви всички да помогнем. Споделяй те го. Мойте исренни съболезнования! "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР