Убиецът на Валентин от Костенец е влязъл в дома му

...
Убиецът на Валентин от Костенец е влязъл в дома му
Коментари Харесай

Убиецът от Костенец набелязал общо 7 души, те са под закрила

Убиецът на Валентин от Костенец е влезнал в дома му през прозореца. Няма щурм. Към момента към момента няма безапелационни доказателства, че причинителят на второто ликвидиране е Стоян Зайков. Не са подготвени пробите от ДНК експертизата. Това разгласи на брифинг основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов, представен от trafficnews.bg.

Оръжието на убийството към момента не е конкретизирано, само че става въпрос за 12 диаметър. Милена е убита с 22 диаметър.

Издирването на заподозряния продължава, за жалост към този миг нямаме резултат. Единственото позитивно, което можем да отбележим е, че хората започнаха да се засилват и да ни оказват помощ. Използвам момента да подчертая, че получаваме много сигнали, измежду които за жалост и недоброжелателни. Не може да се злоупотребява с сходни случаи, още повече когато е известно, че полицията реагира съществено и ревизира безусловно всеки един сигнал. Няма по какъв начин някой от тях да бъде недооценен, акцентира основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл.комисар Ивайло Иванов и моли да се спре с подаването на подправени сигнали, които затрудняват работата на чиновниците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР