Убедих се през тези години, че промяната не става с

...
Убедих се през тези години, че промяната не става с
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Промяната не става с песнички! Улилищата ни излъчват тарикати на дребно

" Убедих се през тези години, че смяната не става с " Facebook ", не става с изявленията, не става с песнички а става, когато фактически се заемеш с нея ". Това съобщи рапърът Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта , който води листа на " Продължаваме промяната ", пред " Дневник "

Според него, с цел да се случи действителна смяна в страната, би трябвало фокусът да е ориентиран към децата, които сега са в учебните заведения и детските градини. Негова идея ще бъде да отстрани зубренето в учебно заведение и да направи по този начин, че в класните стаи да има повече полемики и диалози по значими тематики.

" Ще се боря най-вече да направя по този начин, че на децата да им бъде забавно да вървят на учебно заведение и да учат значими за тях неща, да дискутират. Години наред разясняваме финландската система и мисля, че е време да се опитаме да използван това от нея, което е използвано в България ", съобщи той.

" В България човек върви на учебно заведение, сяда, мълчи и слуша, би трябвало да научи нещо наизуст, по-късно го изпитват на дъската. Тази система ни учи да сме тарикати на дребно ", счита Христо Петров.

Той съобщи, че би напуснал политиката, в случай че усети, че не е потребен и че това, което прави не дава резултат.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР