У нас всичко става извън правилата. Прокуратурата работи извън правила

...
У нас всичко става извън правилата. Прокуратурата работи извън правила
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Прокуратурата работи извън правила или сама си създава такива

У нас всичко става отвън разпоредбите. Прокуратурата работи отвън правила или сама си основава такива. Не е работа на прокуратурата да се занимава с акция "Лукс ". Това е шумолящо мероприятие.

Това сподели в утринния блок на БТВ Татяна Дончева Татяна Дончева е приключила приблизително обучение в Националната математическа... към профила, водач на "Движение 21 ". "Последните промени за "престъпление по работа " са написани от необразовани хора. С тези промени ще може да се вкара половината страна в пандиза. Промените не дават отговор на пазарната стопанска система и демократичната страна. Стана ми доста смешно, като видях при акцията в Септември прокурори да вървят с бронежелетки. Аз си припомням, че Джовани Фалконе ходеше с костюми, за какво нашите прокурори се разхождат по този начин? Община Септември е дребна. Там нещата се знаят от предишното лято и можеше да се решат неща. Проведе се една спецакция, нахлуха в кметсвото с качулки и жилетки, все едно нападат интернационалния тероризъм. Като юрист мога да ви кажа, че щом още на първа инстанция кметът излезе под парична гаранция, значи доказателствата са афиф ", разкри още Дончева.

"Проблемът в страната е, че идват необразовани и необразовани генерации. Липсват фрагменти на всички равнища. От Съединени американски щати и Западна Европа избират да ни дундуркат такива. Истината е, че колкото по-необразовано е популацията, толкоз по-лесно се манипулира и управлява ", приключи тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР