Тялото на мъж, починал преди приблизително десет години, бе открито

...
Тялото на мъж, починал преди приблизително десет години, бе открито
Коментари Харесай

Откриха тялото на мъж, починал преди 10 години в Норвегия

Тялото на мъж, умрял преди почти 10 години, бе намерено в апартамент в норвежкия град Осло, съобщи Скайнюз, представена от Българска телеграфна агенция.
"Трупът на възрастния човек е бил открит инцидентно от портиера на жилищната постройка, който през вчерашния ден е желал да ревизира редовността на противопожарната сигнализация. Ние допускаме, че мъжът е умрял през март или април 2011 година Колегите откриха върху шише с мляко надпис "Най-добър до: 10 април 2011 година ", това сподели представител на полицията в норвежката столица.
"В пощенската кутия бяха открити битови сметки от 2013 година При последвала инспекция бе установено, че изплащането на пенсията на индивида е било прекратено преди три години и половина ", показаха още от полицията.
"Съседи описаха починалия като доста затворен човек, който не е общувал съвсем с никого. Вероятно той е имал проблеми с роднините си и поради това те не са го търсели ", допусна английската медия.
"Случаят с тялото провокира отвращение в скандинавското кралство. Много норвежци насочиха рецензии към управляващите в една от най-социалните страни в света, че не поставят задоволително грижи за самотните възрастни хора ", добави Скайнюз.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР