Тялото на актрисата Виолета Донева е открито в апартамента ѝ

...
Тялото на актрисата Виолета Донева е открито в апартамента ѝ
Коментари Харесай

Убийство на актриса в София

Тялото на актрисата Виолета Донева е намерено в жилището ѝ в столичния квартал " Изток " на 22 октомври. Това е станало след сигнал на тел. 112, че дамата не е била виждана от няколко дни и не дава отговор на телефона си, заяви БНР.

Полицията разрушила вратата на жилището ѝ, а при огледите било открито, че по тялото на актрисата има следи от принуждение.  Убийство е главната версия в следствието.

По информация на националното радио, главен обвинен е близка родственица на актрисата , която е с психологични отклонения.

Виолета Донева е някогашна брачна половинка на режисьора Людмил Стайков. Сред най-известните ѝ участия е това във кино лентата " Обич ". Там Виолета Донева си партнира със Стефан Данаилов. През годините актрисата работи в разнообразни столични театри, получавала е и награди за функциите си.
 Съдът връща в пандиза Йоан Матев за убийството в Борисовата градина
Съдът връща в пандиза Йоан Матев за убийството в Борисовата градина

На втора инстанция той е наказан на 6 години отнемане от независимост

От държавното обвиняване осведомят, че на 23 октомври 2022 година в Софийска градска прокуратура е докладвано известие за стартирано предния ден досъдебно произвеждане по отношение на данни за ликвидиране на 81-годишна жена. Уведомен е дежурен прокурор, който неотложно е подхванал дейности съгласно пълномощията си по Наказателно-процесуален кодекс. Досъдебното произвеждане е формирано в Столична дирекция на вътрешните работи в изискванията на необходимост , със сформиране на протокол за първо деяние по следствието - оглед на местопрестъпление.  Производството се води за това, че жената е съзнателно убита на неустановена дата в апартамент в София - закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс.

Наблюдаващият прокурор е дал инструкции и по случая се води интензивно следствие.  Извършен е оглед на местопрестъпление, при който са конфискувани материални доказателства, назначени са съответните експертни проучвания, разпитани са всички открити очевидци, правят се оперативно-издирвателни мероприятия.  Разследването продължава под управлението и надзора на Софийска градска прокуратура.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР