Полицията предприема специални мерки в навечерието на абитуриентските балове. Това

...
Полицията предприема специални мерки в навечерието на абитуриентските балове. Това
Коментари Харесай

Полицията затяга мерките за сигурност в навечерието на абитуриентските балове

Полицията подхваща специфични ограничения в навечерието на абитуриентските балове . Това съобщи Милорад Йорданов от " Охранителна полиция ", представен от Българска национална телевизия.

Той уточни, че са огледани голям брой обекти, където се чака зрелостниците да честват. Освен това са извършени срещи с разнообразни учебни управления, с цел да бъдат планувани ограничения за сигурност. Също по този начин е обменена и информация с Изпълнителната организация " Автомобилна администрация ".

По думите му тематиката за опазването на публичния ред по време на баловете е дискутирана и с кметовете . Йорданов добави, че с частните охранители към този момент са разисквани и ограниченията за инспекции в заведенията.

Той означи, че полицията ще следи за дейностите на престъпния контингент, както и за нетипично паркирани коли. Засилен надзор против наркоразпространението ще има и към учебните заведения, сподели още той.

Мария Ботева от " Пътна полиция " уточни, че ще има повече екипи, които да подкрепят безвредното прекосяване на тържествата, с цел да бъде обезпечена сигурността и на непразнуващите. Тя е безапелационна, че органите на реда няма да подминат празнуващите, качили се да карат под въздействието на алкохол и опиати.

По думите й проявлението през прозореца също ще се глоби, като санкцията за това е в размер на 50 лв..
 Столичната полиция стяга контрола по време на абитуриентските балове
Столичната полиция стяга контрола по време на абитуриентските балове

За спазването на реда ще наблюдават както полицейски екипи на терен, по този начин и камери за видеонаблюдение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР